Lola's Box

Câte dintre voi nu v-aţi dorit ca măcar o dată în viaţă să puteţi intra într-un depozit de cosmetice şi să testaţi tot ce doriţi? Mă rog, aproape totul… 🙂 Ei bine, mie mi s-a îndeplinit acest vis când am fost la Aseyda. Eram precum un copil mic atunci când a fost vizitat prima dată de Moş Crăciun.

Gama Yamuna
Gama Yamuna

Când m-am întâlnit prima dată cu Peggy şi cu Iulia, ele mi-au descris în fel şi chip produsele şi activitatea lor. Fără îndoială nu am fost foarte convinsă, lucru trădat şi de mimica feţei – cu siguranţă nu sunt o bună jucătoare de poker -, aşa că Peggy nu a ezitat să mă invite pe la sediul Aseyda Cosmetics: “Vino pe la noi şi ai să te convingi că ceea ce ţi-am spus nu sunt simple vorbe în vânt”.

Segreti di Natura
Segreti di Natura

Ei bine fetelor, a avut dreptate. Pur şi simplu nu ştiam pe ce să pun mâna mai întâi, ce să miros, ce ulei să testez… După ce mi-am făcut de cap, mi-este tare greu să vă spun care a fost preferatul meu. Chiar şi aşa, am să vă vorbesc despre Segreti di Natura, cel mai nou produs din portofoliul Aseyda, dar şi unul versatil: produse pentru împachetări anticelulitice, gomaj corporal, ulei de peeling şi uleiuri naturale pentru masaj.

Deşi nu mă dau în vânt după citrice, uleiul de peeling cu extract din trestie de zahăr şi ulei de portocale este absolut demenţial. Dacă închizi ochii atunci când îl miroşi, pentru câteva clipe poţi visa că eşti în cea mai mare grădină de portocali înfloriţi. Iar extractul de trestie de zahăr pluteşte în uleiul de portocale şi te îndeamnă să-l foloseşti pentru un peeling înmiresmat. Nu cred că mai trebuie să vă spun, dar eu o menţionez: produsele sunt bio, iar Segreti di Natura are propriile plantaţii în Italia – portocali, piersici, viţă de vie, meri, levănţică, verbină…

Apropos… Căreia dintre voi nu-i place să se relaxeze în cadă, înconjurată de arome exotice? Sunt sigură că multe aţi ridicat mâna. 🙂 Pentru aceasta vă mai dezvălui un secret: bulgăraşi efervescenţi. În mici săculeţi sunt bulgări de sare de baie, care se topesc în apa din cadă asemenea vitaminelor într-un pahar.

O altă surpriză plăcută este tratamentul Fango Corporal pentru reducere în centimetri şi tonifiere, care – din păcate – nu se prea mai găseşte în oferta saloanele de îngrijire corporală. Ei bine, dacă eşti îndemânatică sau te ajută soţul/iubitul/prietena, te poţi bucura de împachetări cu Fango la tine acasă. Dacă te grăbeşti, poţi profita de o reducere cu 15%, aşa că nu mai sta pe gânduri.

Ansamblu Yamuna
Ansamblu Yamuna

Pentru cele curajoase, în ofertă există şi ulei Yamuna cu extract de paprika. Beneficiile ardeiului iute îmi sunt cunoscute încă de când locuiam în Ungaria şi am mers pe principiul “baba suferă la frumuseţe” – chiar dacă ustură la aplicare, am preferat să-l folosesc în continuare pentru că beneficiile sale sunt rapide şi spectaculoase. Pielea îşi recapătă elasticitatea, circulaţia sangvină este îmbunătăţită, iar metabolismul ţesuturilor este accelerat. După împachetare puteţi beneficia de un masaj anticelulitic – în combinaţie cu ulei de aloe vera (combinat în cantităţi egale), pentru că atenuează înroşirea şi usturimea. Este recomandat să faceţi duş la cel puţin 2-4 ore după aplicare, interval în care produsul încă acţionează.

Deşi am petrecut câteva ore bune printre produsele lor, mi-e foarte greu să vă povestesc despre toate “bunătăţile” într-o singură postare. Intraţi pe site-ul lor şi convingeţi-vă singure. Iar dacă aveţi nelămuriri, contactaţi-le pe fete, care vă pot da informaţii şi sfaturi pertinente despre oricare produs aţi alege.

Facebook Comments

Related Posts

12 thoughts on “Cămara cu bunătăţi de la Aseyda

  1. Nu știam de această firmă. O să mă uit pe site-ul lor, fiindcă m-ai făcut curioasă și pentru că arată chiar bine produsele și vreau să aflu mai multe 🙂

    1. Larisa au descrieri la fiecare produs iar daca ai nelamuriri poti sa le scrii s-au sa le dai telefon, te lamuresc si iti spuns ce crema cu ce ulei merge etc .

  2. deci uleiul de masaj de la Yamuna, cel cu Yogi, este o ne-bu-ni-e ! mi-au mai plăcut și alte arome, dar ăsta a fost preferatul meu și îl folosesc de fiecare dată când ies din duș ♥

    1. Eu am Segreti di natura cu uli de portocale si trestie de zahar 🙂 Miroase intr-un mare fel si lasa pielea catifelata.

  3. Vai, ce bine suna o camara cu bunatati aromate! Mi-ar placea sa vizitez un astfel de loc… 🙂
    Descrierile tale suna tare bine, imi imaginez cat sunt de apetisante!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.