Un cadou frumos este oricând binevenit. Iar în perioada aceasta tot avem motive pentru a face daruri, indiferent că vorbim de aniversări, onomastici sau sărbătorile de iarnă. În cazul în care aţi intrat în pană de idei, vă ofer trei idei de cadouri. Pentru cineva drag sau, de ce nu, pentru voi.

Cu toate ne dorim să arătăm bine şi să ne simţim tinere la orice vârstă. Şi pentru ca aceste dorinţe să ni se îndeplinească, uneori nu ne trebuie decât un mic ajutor din afară. Dar de la cine să învăţăm cele mai bune trucuri de frumuseţe? Un exemplu perfect este Monica Bellucci, care etalează o frumuseţe ravisantă. Aproape ai impresia că timpul a stat în loc pentru ea, în ciuda celor 54 de ani bătuţi pe muchie. Ei bine, italianca apelează şi ea la mici tertipuri, iar NIVEA CELLular este unul dintre ele, fiind şi ambasador global al gamei. Aşa explicăm şi frumuseţea, energia şi tinereţea tenului ei.

Trebuie să înţelegem că, odată cu timpul, tenul nu mai are capacitatea de a produce ingredientele necesare pentru a-şi menţine tinereţea. Pentru a-l ajuta, formula inovatoare Hyaluron CELLular – prezentă în toate produsele gamei NIVEA HYALURON CELLular FILLER – acţionează în profunzime şi activează producţia proprie de acid hialuronic şi colagen din celulele pielii. Cu acest boost, tenul devine mai ferm, iar ridurile şi liniile fine sunt vizibil reduse.

  • Fiolele NIVEA Hyaluron CELLular FILLER, cu acid hialuronic concentrat, asigură o reducere vizibilă a ridurilor în doar 14 zile de tratament pe lună (testat şi confirmat de 8 din 10 românce). Tratamentul, ce conţine de cinci ori mai mult acid hialuronic decât crema de zi CELLular FILLER, accelerează procesul de reînnoire celulară, îmbunătăţeşte fermitatea tenului şi îl hidratează intens, conferind o senzaţie catifelată. Fiolele au o formulă uşoară şi non-uleioasă, fiind ideală aplicarea înaintea cremei de zi sau de noapte, se absoarbe rapid în piele şi lăsă tenul catifelat şi neted. Preţ maxim recomandat: 53,87 lei.

  • Crema de zi NIVEA Hyaluron CELLular FILLER +VOLUME FPS 15 conţine o formulă antirid avansată cu o combinaţie unică de acid hialuronic şi potenţiator de colagen, care reuşeşte să activeze celulele din interior. Astfel, sunt stimulate procesele naturale ale pielii, redând volum tenului şi redefinind conturul feţei. Ridurile sunt umplute, iar tenul devine mai catifelat şi revitalizat. În plus, FPS 15 cu filtre UVA şi UVB protejează şi împiedică apariţia ridurilor cauzate de razele soarelui. Preţ maxim recomandat: 59,75 lei.
  • Crema de noapte NIVEA Hyaluron Cellular FILLER +VOLUME are formulă hrănitoare care ajută la refacerea tenului pe timpul nopţii. Cu textură bogată, ce se absoarbe rapid în piele, crema conţine o formulă pe bază de acid hialuronic şi potenţiator de colagen care activează celulele din interior şi întăreşte eficienţa în lupta împotriva ridurilor. Preţ maxim recomandat: 59,75 lei.

Ţie ce ţi-ar plăcea să-ţi lase Moşu’ sub brad? Cred că te-ar încânta să descoperi cutiuţele cu celebra bulină albastră NIVEA. 😉

Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.