Lola's Box

Mărţişoarele sunt frumoase şi simbolizează începutul primăverii. Dar nu ţi-ai dori să primeşti sau să faci un cadou memorabil, de care să te ataşezi din prima clipă? Ei bine, PANDORA vine cu câteva bijuterii superbe, ideale pentru daruri în această perioadă.

PANDORA, colecţie MartieAmintirile sunt cele care fac mereu parte din viaţa noastră şi, atunci când sunt unele frumoase, le preţuim foarte mult. Cu siguranţă, fiecare dintre noi îşi aduce aminte de primul mărţişor oferit mamei, de cel dintâi pe care l-am primit de la persoana iubită sau de acel “primul” de la copilul nostru. Este că sunt amintiri pe care nu vrem să le uităm? La fel, în mintea şi în sufletul nostru sunt întipărite şi amintirile legate de 8 martie, de cadourile pe care le-am făcut şi apoi i le-am dăruit mamei. Pentru că EA este cea mai importantă din viaţa noastră, aşa cum unele suntem acum pentru prichindeii noştri.

This slideshow requires JavaScript.

Şi dacă Mărţişorul este… mâine, aşa că este aproape ca şi trecut, pentru Ziua Femeii poţi da o fugă la PANDORA, care te aşteaptă cu o colecţie specială dedicată acestei sărbători. Delicatele bijuterii strălucitoare, finisate manual şi meşteşugite cu atenţie, sunt pregătite să celebreze încă o dată frumuseţea feminităţii, de la legătura creată prin dragostea unei mame la farmecul, împlinirile şi reuşitele zilnice ale femeilor. Fie şi numai dacă o vei privi, vei descoperi că această colecţie PANDORA sărbătoreşte întâmplările marcate de dragoste şi afecţiune din întreaga lume.

PANDORA, talismaneDacă nu ştii ce să-i oferi mamei, surorii, prietenei sau iubitei tale, cu siguranţă nu vei da greş dacă alegi o brăţară Moments de tip bangle, cu închizătoare în formă de inimă. Şi ce farmec are o brăţară PANDORA dacă nu are şi un talisman. Aşa că poţi alege unul din numeroasele talismane din argint 925, zirconiu cubic şi email roz. Dacă vrei mai mult, poţi da lovitura cu un set-cadou, format din inel, cercei şi pandantiv cu inimi strălucitoare.

PANDORA, colecţie MartieIar primăvara nu vine singură la PANDORA. Pe lângă noile bijuterii, brandul danez a pregătit şi o ofertă unică: până pe 8 martie, cumpărarea oricărei brăţări din magazinele partenere autorizate participante vă oferă un discount de 50% la cel de-al doilea produs achiziţionat. Aşa că poţi începe să scrii o nouă poveste de dragoste pentru tine şi femeie specială din viaţa ta.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.