Dacă aţi avut timp pentru a definitiva lista de daruri pentru cei dragi, am zis să intru un pic în rolul spiriduşului şi să vă ofer câteva idei de cadouri pe care le găsiţi în parfumeriile Douglas.

Ca să aveţi inspiraţie deplină, am ales şi un parfum, şi câteva produse de makeup, dar şi produse pentru îngrijirea pielii şi a părului. Şi pentru că timpul nu este deloc aliatul nostru, să trecem peste introducere şi să vă spun cu ce cred că veţi da lovitura. 😉

Makeup & skincare Lancôme

Când au apărut colecţiile de Crăciun, unul din lucrurile care mi-a atras atenţia imediat a fost acest cracker de la Lancôme. Include trei produse mini, două rujuri (Absolu Rouge Matte 378 & Absolu Rouge Cream 132) şi un gloss (L ‘Absolu Lacquer 378). Dacă cea căreia îi faceţi cadoul este înnebunită după rujuri, puteţi completa cadoul cu încă un produs Lancôme, L’Absolu Rouge Le Bisou – nuanţa 1980 este potrivită a fi purtată şi peste zi, dar şi la un machiaj de seară. Ca să nu mai vorbim de forma senzuală a rujului. 😉 Şi pentru că îngrijirea pielii este un subiect foarte de actualitate pe timpul iernii, puteţi avea în vedea şi cream de zi Hydra Zen, tot de la casa franceză Lancôme. Orice combinaţie aţi face între aceste trei produse, sigur nu veţi da greş.

Skincare & haircare Douglas

Dacă vreţi să face un cadou pentru îngrijirea pielii, puteţi pune în cutie un exfoliant Douglas Body Focus pentru fermitatea pielii, cu unt de shea şi extract de mazăre. Apoi completaţi cu un exfoliant pentru ten Douglas Nutri Focus, cu unt de cocos şi ulei de caise, recomandat pentru tenul uscat. Tot pentru persoanele cu pielea uscată, din colecţia Douglas Body Focus merită să încercaţi crema rece cu unt de shea şi ulei de bumbac. Fiecare dintre aceste trei produse sunt cum nu se poate mai potrivite pentru această perioadă, când condiţiile meteorologice afectează calitatea pielii şi o deshidratează. Iar pentru un plus de revitalizare a corpului şi a simţurilor, gelul de duş şi păr din colecţia Joyful Winter vine cu aromă de vanilie şi piersică.

Makeup By Terry

Cele două produse de la By Terry aş spune că, deşi sunt pentru makeup, el pot face parte şi din rutina de îngrijire personală. Mascara Terrybly este un produs futurist, cu tehnologie Lumicoat Care, care alungeşte şi dă volum genelor – totodată, activează creşterea firelor de gene şi le şi îngrijeşte, de la bazăă spre vârf. Formula conţine acid hialuronic, colagen şi proteine vegetale. Cadoul se poate completa cu balsamul Baume de Rose, un adevărat must-have pentru îngrijirea şi răsfăţul buzelor în orice moment. Îmbogăţit cu ceară esenţială de trandafir (efect regenerant), uleiuri florale (stimulează lipidele) şi ceramide biotehnologice anti-aging, balsamul vă reconturează buzele cu luciu care captează lumina. Se poate utiliza individual sau sub ruj.

Parfum Lancôme

De ce am ales acest parfum de la Lancôme? Pentru că este sezonul petrecerilor, pentru că un parfum este oricând un cadou de nerefuzat, pentru că “La Vie Est Belle” şi pentru că… Pur şi simplu, parfum. 😉 Nu ştiu cum sunteţi voi sau cei dragi vouă, dar eu nu aş refuza niciodată un parfum. Iar dacă aş primi unul cadou, m-aş bucura nespus de mult. Un parfum ce combină note de bergamotă, mandarin, frezie, flori de portocal, iasomie Sambac, lemn de santal sau vanilie. Cine îl poartă va fi strălucitoare. Pentru că… L’Éclat! Tolba mea cu idei se încheie aici, dar, dacă veţi trece pragul vreunui magazin Douglas, cu siguranţă veţi găsi multe alte idei de cadouri. Iar cei sau cele cărora le veţi oferi vor fi încântaţi.

Facebook Comments

One thought on “Cadouri last minute de la Douglas”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.