Lola's Box

Sub soarele Toscanei. Da, ştiu, este titlul unei comedii romantice. Dar tot de sub soarele Toscanei, Bottega Verde ne trimite cosmetice naturale create din îmbinarea ingenioasă a ştiinţei cu natura, gata să le oferim drept cadou de Crăciun.

Bottega Verde, set-cadou Vanilie NeagrăÎn compoziţia produselor Bottega Verde regăsim peste 300 de ingrediente naturale, care au darul de a avea grijă de pielea noastră, păstrându-i frumuseţea şi tinereţea. Disponibil exclusiv în reţeaua de farmacii Help Net, brandul italian vine cu numeroase idei de cadouri pentru Crăciun: seturi speciale pentru întreaga familie.

Pentru sezonul rece, seturile cu ulei de argan – cel supranumit “Aurul Marocului” – sunt ideale datorită proprietăţilor regenerante şi intens hrănitoare ale acestui ingredient extrem de preţios. Îmbogăţit cu extracte florale de iasomie sau iris, uleiul de argan conferă pielii un parfum delicat şi extrem de plăcut. Nu trebuie omise nici aromele delicioase de ciocolată, măr şi scorţişoară sau miere care trezesc gustul dulce al copilăriei şi entuziasmul specific Crăciunului.

Bottega Verde, set-cadou Aromele IerniiEdiţia specială de Crăciun îmbină aromele fructate de rubarbă şi pepene roşu cu parfumul floral de iasomie şi lemn de santal, combinaţie care are darul de a crea o adevărată simfonie a simţurilor cu iz de sărbătoare. Dacă preferi un cadou cu esenţe fine, Bottega Verde ne recomandă unul dintre seturile cu magnolie, bujor sau vanilie neagră, arome încărcate de mister şi senzualitate.

Dacă ne oferim nou ceva frumos, marca italiană ne propune câteva seturi-cadou şi pentru partenerul nostru. Produsele destinate bărbaţilor acoperă o paletă diversificată, de la parfumuri proaspete şi tonice – cu note marine şi de pin – până la arome lemnoase, de mosc, condimentate armonios cu extracte de piper negru, scorţişoară şi mir.

Eu am ochit deja ceva prin oferta de sezon şi cred că am să profit şi de preţuri avantajoase în această perioadă. Cred că am să fiu un Moş cu tolba plină pentru cei dragi.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.