Lola's Box

Senzualitatea şi feminitatea sunt caracteristice pentru Paris, iar noua colecţie de rujuri Red in the City reuneşte toate nuanţele de roşu, adaptate perfect pentru un stil de viaţă tres chic. Dar este rujul roşu potrivit pentru orice moment al zilei?

Acum mulţi ani, am văzut un film al cărui titlu mi-a rămas întipărit în minte: Ruj roşu pentru zile negre. Departe de mine gândul de a vă povesti acţiunea filmului. Doar că personajul principal, care trecea printr-o perioadă grea, alegea să poarte ruj roşu pentru încrederea în sine pe care i-o oferea.

Despre rujurile roşii se spune că sunt foarte pretenţioase şi că nu pot fi purtate oricând şi oricum. Şi totuşi, un ruj roşu nu doar că atrage toate privirile din jur, dar este dovedit că oferă multă încredere celei care îl poartă. Dacă priveşti noua gamă de rujuri Bourjois, Red in the City (atenţie, este ediţie limitată!!!), o poţi parafraza pe eroina din film şi să spui: ruj roşu pentru… orice zi.

Cinci nuanţe pentru Rouge Edition Velvet şi alte cinci nuanţe pentru colecţia Rouge Edition 12 Heures permit multiple combinaţii pentru femeie pariziană din noi. Rujurile aduc o formulă lichidă şi cremoasă care asigură un aspect mat sau semimat. Mai trebuie să vă spun că buzele vor fi în centrul atenţiei? J Un ruj roşu este oricând şi o armă pentru seducţie, dar şi un accesoriu fashion – Red in the City este must-wear, pentru că roşu este modern şi oricând în tendinţe.

Dar care sunt secretele ediţiei limitate de la Bourjois? Rouge Velvet are o formulă inovatoare, care oferă finisare mată şi o culoare intensă ce rezista până la 24 de ore datorită pigmenţilor puri. Luminozitatea şi catifelarea nuanţei sunt asigurate de uleiurile din compoziţie. Dacă preferi o finisare semimată şi o textură cremoasă ce asigură confort de până la 12 ore, atunci trebuie să mizezi pe Rouge Edition 12 Heures.

Femeia Casual Chic – POPPY ROUGE

Bourjois Red in the City, Hot Pepper & Rouge Your Body

Cine este ea? Chic şi simplă, ştie cum să-şi combine lookul confortabil cu un pic de obrăznicie.
Stilul ei: “less is more” – îi place să rămână simplă, dar întotdeauna cu un plus de chic. Se simte în largul ei purtând nuanţa de roşu care să-i trezească lookul.
Rujul: mereu în tendinţe, perfect pentru ţinutele clasice în dungi: un amestec vibrant de roşu şi oranj care scoate din anonimat stilul casual al oricărei mademoiselle chic.
Nuanţă mată: Rouge Edition Velvet #03 Hot Pepper
Nuanţă semimată: Rouge Edition 12 Heures #43 Rouge Your Body

Femeia Chic Clasică – PINKI ROUGE

Bourjois Red in the City, It’s redding men & Red-belle

Cine este ea? Femeia pariziană muncitoare, care mereu aleargă de la birou către alte activităţi, de la evenimente spre “home sweet home”.
Stilul ei: o pereche de balerini, pentru a putea fugi atunci când este în întârziere, asociaţi cu lookul chic al fiecărei femei pariziene. Ştie ce doreşte de la viaţă şi care îi este stilul.
Rujul: culoarea este pusa în valoare de nuanţe de roz care oferă farmec şi o eleganţă discretă ţinutei clasice atunci când vrei să te simţi cât mai confortabil.
Nuanţă mată: Rouge Edition Velvet #18 It’s redding men
Nuanţă semimată: Rouge Edition 12 Heures #44 Red-belle

Femeia Elegantă – CLASSIC ROUGE

Bourjois Red in the City, Re(d)volution & Cherry my chérie

Cine este ea? Fermecătoare şi fatală, îşi exprimă personalitatea cu stil şi încredere, pentru a impresiona şi a se face văzută la ocazii speciale.
Stilul ei: ştie să îşi asorteze piesele din garderobă pentru a obţine stilul parizian. O rochie liberă cu tocuri stiletto şi poşetă roşie. Elegantă fără a fi prea mult.
Rujul: un «da» hotărât stilului simplu, dar sofisticat, definiţia perfectă a stilului clasic parizian – pur şi intens în acelaşi timp.
Nuanţă mată: Rouge Edition Velvet #15 Re(d)volution
Nuanţă semimată: Rouge Edition 12 Heures #34 Cherry my chérie

Femeia Fashion Glamour – ROUGE BORDEAUX

Bourjois Red in the City, Grand cru & Red-outable

Cine este ea? Întotdeauna plină de farmec şi sofisticată, ea este business woman. Nu iese niciodată din casă fără să fie sigură că ţinuta o avantajează. Gata să fie seducătoare. Oricând, oriunde.
Stilul ei: fashion pe tocuri înalte şi haină lungă. Este pariziana seducătoare în acţiune.
Rujul: roşu pasional şi seducător care vă rămâne mereu în tendinţe.
Nuanţă mată: Rouge Edition Velvet #08 Grand cru.
Nuanţă semimată: Rouge Edition 12 Heures #45 Red-outable.

Femeia Trendy Hipster – DARK BROWN ROUGE

Bourjois Red in the City, Jolie-de-vin & Burgund’it

Cine este ea? Femeia boho chic, mereu în căutarea ultimelor tendinţe ale modei, chiar şi cele mai extravagante. Îndrăzneşte să încerce fiecare look în funcţie de inspiraţia de moment. Încalcă regulile şi îşi urmează instinctul.
Stilul ei: ochelari de soare rotunzi, pantofi derby şi perfecto. Pur şi simplu nu rezistă să încerce noile tendinţe fashion.
Rujul: când mademoiselle chic alege această nuanţă în tonuri de roşu închis, cu reflexe maronii, cu siguranţă stabileşte tendinţele.
Nuanţă mată: Rouge Edition Velvet #19 Jolie-de-vin
Nuanţă semimată: Rouge Edition 12 Heures #46 Burgund’it

Vă las să vă decideţi care dintre stilurile Red in the City vă caracterizează. Şi dacă vă decideţi să încercaţi noile rujuri Bourjois, preţurile lor sunt: Rouge Edition Velvet – 64,5 lei (6,7 ml) & Rouge Edition 12 Heures – 59,6 lei (3,5 g). Aţi ales?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.