Lola's Box

Toamna aceasta, elixirurile naturii vin pe Pământ. Sunt parfumate, colorate, mirobolante şi sunt noile colecţii The Body Shop: Elixirs of Nature şi Down To Earth.

The Body Shop are o tradiţie bogată în utilizarea lumii ca sursă de inspiraţie şi în crearea unor arome cruelty-free. Povestea olfactivă a brandului britanic intră într-o nouă etapă odată cu lansarea noii game de parfumuri rare Elixirs of Nature. Cinci ape de parfum sunt o interpretare autentică a unora dintre cele mai preţioase arome naturale, care, fără protecţie, pot să dispară de pe Terra.

The Body Shop, colecţie Elixirs of Nature

Cu ajutorul tehnologiei non-distructive Headspace, planta, floarea sau lemnul se izolează într-o cupolă/sferă de sticlă şi se creează un vacuum unde aroma emisă este captată. Ulterior, esenţa poate fi recreată şi încorporată într-un parfum, iar planta continuă să trăiască în mediul său sălbatic. Dacă ar fi să parafrazez o melodie, aceste plante sunt “born to be wild”. Cu nume misterioase, apele de parfum sunt arome individuale care diferenţiază indivizii între ei. Aşadar, să vizităm unele dintre cele mai răpitoare locaţii ale planetei: Amazonia, Polinezia, India, Africa de Sud şi Elveţia.

The Body Shop, Elixirs of Nature Widdringtonia & Kahaia

Elixirs of Nature Widdringtonia

O aromă lemnoasă cu lemn de cedru Clanwilliam la bază şi note de salvie şi vetiver. Parfumul te poartă instant în regiunea muntoasa Cederberg din Africa de Sud: imaginează-ţi o gură de aer proaspăt prin pădurea de cedru, pe vârfurile muntoase acoperite cu zăpadă. Unic şi ieşit din tipare pentru femeia îndrăzneaţă.

Elixirs of Nature Kahaia

Un buchet alb floral cu floarea Kahaia ca vedetă, combinată cu un ispititor buchet de iasomie sambac şi Benzoin cremos. Acesta este mirosul florilor ce înfloresc noaptea, aşteptând răsăritul soarelui. O insula tropicală pustie noaptea – totul înseamnă căldura şi linişte. Tufa de Kahaia emană parfumul său narcotic şi luminos alb floral doar în timpul orelor nocturne.

The Body Shop, Elixirs of Nature Swietenia & Nigritella & Bowhanti

Elixirs of Nature Nigritella

O fuziune luxuriant florala de orhidee roşie vanilată, îmbogăţită cu tuberoză şi vanilie pentru o senzualitate arzătoare. Rezultatul este un parfum îmbătător şi voluptuos, care te poartă instant în Alpi acolo unde planta înfloreşte. Profunzimea exhalărilor puternic florale, nectarul şi polenul fac din acest parfum unul opulent oriental ce seduce cu fiecare respiraţie.

Elixirs of Nature Swietenia

Parfumul subtil floral al florii de mahon este combinat cu floarea de portocala şi infuzia de frunză de portocal, completându-se perfect pentru o prospeţime delicată. Inspirată de coloniile florale, această aromă este citrică şi efervescentă cu un subton de flori delicate.

Elixirs of Nature Bowhanti

O aroma lemnos condimentată, Bowhanti din arborele Wacapou se combină cu un amestec de patchouli şi tămâie. Rezultatul este un parfum misterios, seducător şi modern, care te învăluie cu aromele sale şi te poartă instant în pădurea tropicală din Guyana Franceză.

Dintre cele cinci ape de parfum, Nigritella a devenit imediat favorita mea. Dacă aş putea, aş vrea ca şi apa pentru baie sau duş să aibă aceeaşi aromă. Şi să nu uit: preţul unei ape de parfum (50 ml) este 170 de lei.

The Body Shop, paletă Down To EarthNoile palete de farduri Down To Earth

No mess, no fuss. Aşa trebuie să fie ritualul nostru de frumuseţe într-o vreme în care timpul este parcă tot mai limitat. Pentru aceasta, The Body Shop ne propune noile palete de farduri, cu formulă 100% vegană, îmbogăţită cu ulei de marula, Babassu şi susan, dar şi pigmenţi de înaltă puritate. Cu ajutorul noilor palete şi quad-uri Down To Earth, machiajul exprimă individualitate, datorită nuanţelor intens pigmentate, care sunt uşor de aplicat şi combinat. În plus, formula lor îngrijeşte şi previne strângerea în pliul pleoapei.

The Body Shop, quads Down To EarthNu trebuie decât ceva mai multă îndrăzneală pentru a crea acel look favorit. De la smoky eyes la look natural de zi, cu un spectru de nuanţe pretabile în orice context, care poate fi aplicat umed sau uscat. Paleta Down To Earth, disponibilă în cinci combinaţii de culori, a fost concepută să placă oricărei culori de ochi. Iar ca preţ, paleta este atractivă: 154 de lei.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.