Lola's Box

Dacă nu ştiaţi, vă vând un pont: pe lângă multitudinea de magazine fizice din care vă puteţi achiziţiona produse cosmetice, o puteţi face şi online de la eMAG.ro. Şi lucrurile se mişcă extrem de repede. A fost precum “un război-fulger”!

eMAGChiar dacă secţiunea beauty figurează de mult timp pe site-ul eMAG, compania a decis că este timpul să-şi promoveze serviciile în cadrul unui eveniment în care partener a fost Max Factor. La final, fiecare participantă a primit câte un voucher, care era valabil pentru produsele de îngrijire personală. În plus, beneficiam şi de transport gratuit pentru comenzile plasate în week-end, indiferent de sumă. Iniţial nu am intenţionat să utilizez voucherul, după care m-am răzgândit, dorind să testez cât de repede se mişcă treabă şi fiind împinsă de la spate de fiul meu care este mare amator de comerţ online.

Când să finalizez comanda, “surpriza” a fost să văd că seria voucherului nu era recunoscută de sistem. Chiar dacă era duminică – aşa, spre seară -, le-am semnalizat eroarea şi răspunsul a venit prompt că echipa de la IT se va ocupa de soluţionarea situaţiei, “pentru că acum au altceva de făcut decât să analizeze meciul de aseară (n.a. sâmbătă) Real Madrid – Atletico”. Am zâmbit amar, fiind ferm convinsă că este un răspuns elegant, dar fără finalitate pentru că la mijloc era vorba de IT, adică un stat în stat.

eMAGDar surpriză… Din chiar prima zi a săptămânii am primit, via e-mail, un cod de voucher nou-nouţ. Şi pentru că orice surpriză plăcută are şi un revers, suma efectivă a reducerii era mai mică decât cea comunicată în mesajul primit. Am finalizat comanda aşa cum era şi, după vreun sfert de oră de stat pe gânduri, nu m-am putut abţine să nu-i informez pe cei de la eMAG de deznodământul poveştii. E drept, ironia era la ea acasă. Şi m-aşteptam să primesc un răspuns care să mă bage în pereţi.

Şi iar surpriză… Răspunsul era cât se poate de civilizat, că băieţii de la IT – cei pe care îi ironizasem în e-mail – s-au ocupat astfel încât să beneficiez de întregul discount promis. Aşa că aveam de plătit mai puţin curierului atunci când avea să-mi livreze comanda, pe care mă pregăteam să o recepţionez a doua zi.

eMAG, Same DayMai vreţi o surpriză? Ei bine, a existat şi a treia pentru că, la ceas de seară, mi-a sunat curierul la uşă. “De la eMAG”, s-a auzit în interfon şi eu eram deja mută de uimire. Am plătit rambursul şi am primit plicul pe care scria mare: SAME DAY. A fost încă o dovadă că îşi respectă clienţii, indiferent dacă valoarea comenzii este una consistentă sau ţi-ai cumpărat un singur produs. În plus, mi-a plăcut că şi-au asumat erorile intervenite cu codurile de voucher. Şi ştiţi că nu puţine sunt magazinele online care merg pe principiul “clientul este de vină”. Până la proba contrarie, eMAG are nota 10 (ZECE)!

Facebook Comments

Related Posts

6 thoughts on “Blitzkrieg eMAG!

  1. Ce sa spun, am avut aceeasi problema si transportul din 9 lei cat scrie initial, il voi plati 12 lei. In fine, tot astazi am dat comanda si o voi primi maine. E mult mai ok totusi decat la Miniprix. Am comadat acelasi produs saptamana trecuta si miercuri ar fi trebuit sa il primesc, bine ca am anulat comandat la Miniprix.

    1. Eu am avut voucher de 40 de lei si am mai platit 6 lei ramburs.Am cumparat un
      “Serum pentru par Alfaparf” de 34,99 lei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.