Lola's Box

Doar câteva ore mai sunt pe ceas până când Black Friday vine peste noi. Tu cum stai, te-ai pregătit, ţi-ai făcut temele? Dacă mai ai ceva dileme, îţi ofer câteva ponturi pentru reduceri substanţiale. Unele pot ajunge şi la 90%.

Primul pas este să-ţi stabileşti bugetul pe care vrei să-l aloci acestei campanii. Dacă mai stai pe gânduri cât poţi cheltui, nu ar strica să-ţi faci cont din timp pentru a nu mai pierde timp atunci când treci la acţiune. Ar fi păcat ca din acest motiv să ratezi reduceri care pot ajunge şi la 90%. Adevărate chilipiruri, nu?

Fashion Days, despre care nu am ascuns niciodată că este preferatul meu când vine vorba de fashion, dă startul la ora 0.00 a zilei de vineri. Dar, prin aplicaţia de mobil, poţi profita de Black Friday încă de astăzi, de la ora 20.00. Deja mă gândesc cu nerăbdare la poşetele pe care le voi achiziţiona anul acesta. Sunt sigură că voi face o afacere bună ca în fiecare an.

Black Friday 2016

Când vine vorba de gadgeturi mobile, una din destinaţiile preferate de shopping este Quickmobile. În magazinul online, evenimentul Black Friday va fi vineri, 18 noiembrie. Avalanşa de reduceri se porneşte când ceasul va bate de miezul nopţii şi se va încheia la ora 22.00. Aşa că va trebuie să vă mişcaţi quick, quick! În magazinele fizice Quickmobile din tară, campania durează de vineri până duminică (20 noiembrie), în funcţie de orarul de funcţionare al fiecărei locaţii. În fiecare oră este un produs-vedetă, iar unele vor avea şi preţuri de 1 leu.

Costume de baie, pijamale, lenjerie intimă. Cine spune că nu poate fi Black Friday şi pentru aşa ceva? Ei bine, SevenSins.ro ne aşteaptă vineri, 18 noiembrie, cu reduceri ce variază între 40 şi 60%. De exemplu, seturile Obsessive vor avea un discount de 45% – peste 400 de modele de lenjerie intimă, chemise-uri şi halate satinate de cea mai bună calitate.

Stilul de viaţă sănătos poate fi şi el beneficiarul unui Black Friday de succes. Vegis.ro lansează campania de reduceri pe 18 noiembrie, când propune discounturi de până la 75%. Reducerile încep la ora 0.00 şi se încheie la 23.59, iar clienții magazinului online de produse naturiste vor putea alege dintre cele peste 300 produse cu preţ redus.

Black Friday 2016

Peste 100 de produse selectate pentru Black Friday. Friday, cine a spus Friday? Nu, nu doar o zi, ci trei. Melkior începe campania vineri, după care continuă sâmbăta şi duminică, cu oferte precum -50%, -40%, -30%, 1+1 cadou. Şi toate acestea sunt valabile şi pe site, şi în magazinele Melkior.

Cine spune “nu” unui chilipir atunci când vine vorba de parfumuri renumite? Atunci este cazul să vezi ofertele de la Parfumeria, care a pregătit un adevărat festin Black Friday. Startul este chiar astăzi – deci, joi, da? -, la ora 20.00, iar punctul terminus este la finalul zilei de vineri. Dacă nu ţi-a ieşit afacerea, în perioada 19-25 noiembrie este săptămâna Shopping Addiction – Black Deals.

Aşadar, mizaţi pe Black Friday. Şi repede că acum se aude “les jeux sont faits”!

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.