Lola's Box

Ştiţi că îmi place să testez tehnici şi tratamente noi, iar acest lucru este valabil şi pentru îngrijirea părului. Aşa că, atunci când Marian Cotoi mi-a propus o bixyplastie, am acceptat fără să stau prea mult pe gânduri. Eu ca eu, dar ştiam că părul îmi va fi recunoscător.

Diversele tratamente pe care le folosim pentru îngrijirea părului – vopsit, coafat, îndreptat cu placa, spume, geluri şi fixative – lasă urme asupra podoabei capilare. Fără o intervenţie în forţă, începem să experimentăm tot mai des aşa-numitele “bad hair days”. Este momentul în care părul nostru trebuie să intre pe mâinile unui hair stylist, a cărui magie să ne redea strălucirea.

Deşi încerc pe cât posibil să am grijă de părul meu, nici eu nu sunt scutită de grijă. Toate acestea s-au adunat în timp şi, de o vreme, podoaba mea capilară căpătase aspectul de mătură – I hate this mood 🙂 . Pe Marian Cotoi l-am cunoscut la un business meeting şi, fără îndoială, mi-a studiat coafura, aşa că nu m-a surprins când mi-a propus să-mi supună părul unei bixyplastii.

Ce este bixyplastia?

Tratamentul este combinaţia perfectă de botox şi keratină, astfel că părul poate beneficia de una dintre cele două componente sau de amândouă. Bixyplastia îndreaptă foarte bine firul de păr subţire, ondulat, blond deteriorat. De asemenea, datorită conţinutului mare de uleiuri de Amazon şi cistinei are putere mare de regenerare. Bixyplastia este un tratament confortabil, pentru că nu deranjează în nici un fel în timpul aplicării. Rezultate se menţin până la şase luni.

Lumini, motor, lucrează Marian Cotoi

Dintotdeauna, părul meu a fost… însăşi definiţia rebeliunii. La origini, era ondulat, uneori vira direct în creţ de ziceai că am băgat două degete în priză. 🙂 Ca să-l aranjez, era o muncă titanică, dura cel puţin două ore, după care totul se ducea pe apa Sâmbetei la cea mai mică adiere de vânt sau urmă de umezeală. Mătura rulz!

Urmăream tratamentele cu keratină şi botox încă de când au apărut în România. Însă părul este un capitol la care sunt foarte pretenţioasă şi la chestiunile foarte importante nu mă las pe mâna oricui. Despre Marian Cotoi auzisem de ceva timp, referinţele veneau de la persoane cunoscute şi erau de la foarte bune în sus. Drept pentru care nu am avut nici o reţinere în a da curs invitaţiei.

Sinceră să fiu, mă aşteptam la proceduri foarte complicate, dar mâinile dibace ale unui hairstylist îţi demonstrează că totul este foarte simplu. Prima etapă a fost spălarea părului cu un şampon special din gama Honma Tokyo – brand al cărui ambasador este Marian Cotoi -, după care părul a fost uscat, fiind pregătit pentru bixyplastie. A urmat faza de aplicare a produsului cu botox şi keratină, care a fost lăsat să acţioneze timp de 30 de minute.

Am urmat o nouă spălare a părului, coafare şi… wow! Părul meu era cu totul altul, moale şi lucios. Mă simţeam ca un model din reclamele la produse de păr. Dovada este filmată ca să nu avem discuţii. 🙂

Ce implică îngrijirea părului după bixyplastie? Singura condiţie este spălarea şi tratarea părului cu şampon şi balsam fără parabeni şi sare, ingrediente care ar anula efectele botoxului şi keratinei. Pentru aceasta, în următoarele luni îmi voi răsfăţa pletele lucioase cu Nutri Blond, astfel încât să mă bucur cât mai mult de magia strecurată de Marian Cotoi în podoaba mea capilară.

Aceste tratamente se efectuează, pentru cliente, în saloanele Marian Cotoi din Bucureşti şi Craiova. Fără îndoială, printre voi sunt fete care şi-ar dori să încerce experienţa bixyplastiei. Dacă vă doriţi acest lucru, vă puteţi înscrie şi puteţi fi model pentru Academia Marian Cotoi. Cine încearcă?

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “No more bad hair days: bixyplastie creată de Marian Cotoi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.