Tiptil, aproape pe nesimţite, sezonul rece şi-a intrat în drepturi. Este perioada din an în care pielea devine uscată, ternă şi lipsită de strălucire, astfel că necesită o atenţie aparte. Mai mult decât atât, tenul, care este cel mai expus la factorii externi, trebuie să facă faţă unor condiţii dificile, care, odată cu înaintarea în vârstă, influenţează apariţia şi adâncirea ridurilor inestetice.

Life Care a lansat o nouă gamă profesională de produse anti-aging cu efecte vizibile imediate. Rennesence by Biotissima a fost creată special pentru tratarea şi ameliorarea ridurilor, pentru o piele fermă şi perfect hidratată. În plus, compania a pregătit şi câteva sfaturi extrem de utile pe care să le urmăm în acest sezon pentru ca tenul nostru să-şi păstreze sănătatea şi frumuseţea naturală.

Alege produse destinate nevoilor tale

Fiecare problemă a tenului are nevoie de un alt tip de produs. Pielea este expusă zilnic la stresul factorilor externi şi la pericolul radicalilor liberi. De aceea, are nevoie de o îngrijire consecventă. Pentru combaterea şi tratarea ridurilor, cele mai potrivite sunt produsele cu ingrediente active, fără substanţe toxice. Recomandarea Life Care este pachetul TRIO Rennesence Biotissima ce conţine trei produse revoluţionare pentru un ten mai tânăr, ferm, lipsit de riduri:

  • Rennesence Wrinkle Filler Biotissima – formulă îmbogăţită cu substanţe puternic active, precum Matrixyl 3000, acid hialuronic şi vitamina A, care reduc aspectul ridurilor prin umplerea şi netezirea acestora. Acţionează instant şi scade semnificativ aspectul ridurilor timp de până la opt ore. Textura uşoară şi mătăsoasă şi modul de aplicare precis ajută produsul să se întindă cu uşurinţă pe zona dorită, netezind şi luminând tenul.
  • Rennesence Lifting Serum Biotissima înlocuieşte acum diversele intervenţii de lifting cu o metodă non-chirurgicală. Este un serum ce are un efect de lifting de până la opt ore, în a cărui compoziţie se regăsesc 40% ingrediente active diferite.

  • Rennesence Magnetic Mask Biotissima – o mască cu o formulă cu totul specială, bazată pe particule de fier, îmbogăţită cu ingrediente revoluţionare în domeniul anti-aging (retinol, Matrixyl 3000 şi uleiuri nutritive). Modul “magic” de îndepărtare cu ajutorul magnetului activează microcirculaţia la nivelul pielii, crescând capacitatea de regenerare, iar astfel se obţine un ten energizat şi sănătos.

Protejează-ţi tenul

Chiar dacă soarele nu mai străluceşte puternic pe cer, razele UV continuă să fie prezente şi ne afectează pielea dacă nu o protejăm corespunzător. Efectele acestora sunt nu pot fi neglijate: usucă pielea, favorizează apariţia ridurilor influenţând îmbătrânirea prematură. Astfel, de fiecare dată când ieşim afară, este recomandat să aplicăm un strat de cremă cu protecţie la ultraviolete ce va stopa razele să ne afecteze tenul.

Ai grijă la alimentaţie

Nu degeaba se spune că frumuseţea vine din interior. Ceea ce consumăm se va reflecta şi în aspectul pielii. Apariţia ridurilor se poate preveni printr-o alimentaţie care să includă mai mult peşte (somon sau alte soiuri de apă rece). Peştele conţine proteine care ajută la formarea celulelor tenului, dar şi acizi graşi Omega3 care hrănesc pielea şi-i dau un aspect tineresc. De asemenea, hidratarea corespunzătoare este importantă, aşa că să nu ignorăm cei doi litri de apă pe zi. 😉

Sfaturi bune avem, recomandări de produse avem, aşa că nu rămâne decât să ne bucurăm de finalul anului, cu tot ce aduce el frumos în viaţa noastră. Mai ales când avem şi un ten sănătos.

Facebook Comments

One thought on “Îngrijire completă a tenului în sezonul rece cu Biotissima”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.