Lola's Box

Cum ar fi să poţi îmbina principiile nutriţiei cu cele ale frumuseţii, iar acest lucru să fie benefic pentru tenul tău? Ei bine, această magie poartă numele de nutricosmetică, iar Biocyte aduce două suplimente de frumuseţe a tenului.

Nutricosmeticele sunt produse de înfrumuseţare care includ suplimente alimentare, băuturi şi alimente de înfrumuseţare, ce pot fi găsite sub formă de capsule, tablete, lichide sau produse alimentare. Obiectivul acestora este îmbunătăţirea, regenerarea sau sănătatea părului, a unghiilor şi a pielii prin formule antiaging, de combatere a petelor pigmentare etc. Cu alte cuvinte, frumuseţea este susţinută şi din interior.

Originile nutricosmeticii sunt în Extremul Orient, Japonia fiind prima ţară care a brevetat acest concept. Ulterior, metoda de înfrumuseţare promovată de Biocyte s-a mutat în Far West, ştiut fiind accentul pe care americanii îl pun pe imagine – astfel, ei apelează la orice mijloace pentru a avea un look cât mai atractiv. Şi pentru că frumuseţea vine din interior, Biocyte ne ajută să ne păstrăm tinereţea, sănătatea şi vitalitatea.

Pierderea fibrelor de colagen din piele este determinată de şocurile climatice, stres, expunerea la soare, poluare, vârstă şi dietă. Prin urmare, pielea îşi reduce densitatea, volumul facial scade, ţesuturile slăbesc şi apar ridurile profunde. Portofoliul de produse pe care îl oferă Biocyte în România este unul larg, cu accent pe cele antiaging, cu efect de lifting sau orientate către sănătatea firului de păr, având la bază acid hialuronic, colagen sau keratină.

Biocyte Nutricosmetic Hyluronic ForteBiocyte Hyaluronic Forte

Contribuie la întârzierea procesului de îmbătrânire a pielii şi la redensificarea acesteia prin stimularea biosintezei colagenului şi a elastinei. După o cură, aspectul pielii este vizibil întinerit. Constituent cutanat, acidul hialuronic poate absorbi o cantitate de apă de până la 1.000 de ori mai mare decât masa lui – astfel, are un rol esenţial în refacerea conturului facial şi în hidratarea pielii.

Se recomandă pentru pielea deshidratată, pierderea elasticităţii şi la apariţia senzaţiei de “piele care ţine”. Biocyte Hyaluronic Forte are cea mai mare concentraţie de acid hialuronic de origine vegetală pentru uz intern (200 mg) de pe piaţă. Cutia conţine 30 de comprimate şi are ca mod de administrare un comprimat pe zi, într-o cură de minimum trei luni.

Biocyte Resvératrol Forte

Biocyte Health Care Resvératrol ForteAre rol în creşterea nivelului de energie, antioxidant, asigurând protecţie împotriva radicalilor liberi şi acţionează ca un scut de protecţie împotriva procesului de îmbătrânire. Radicalii liberi au un efect nociv asupra ţesuturilor şi celulelor, fapt ce duce treptat la îmbătrânirea prematură, la slăbirea sistemului cardiovascular şi la modificarea funcţiilor cognitive.

Produsul este indicat persoanelor care acuză o stare persistentă de oboseală, precum şi celor care doresc să prevină îmbătrânirea corpului şi a pielii. Cutia conţine 40 de capsule şi are ca mod de administrare o capsulă pe zi, într-o cură de minimum trei luni.

Cei care sunt interesaţi de unul sau altul dintre produsele Biocyte – sau, de ce nu, de amândouă -, Hyaluronic Forte şi Resvératrol Forte sunt disponibile în farmaciile Help Net selecţionate.

PS: Curând revin cu detalii despre efectele unei cure cu cele două produse Biocyte. Mă rog, nu eu, ci “domnul soţ” le foloseşte. Şi pare a fi cu succes. 🙂

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.