Lola's Box

Dacă ai făcut uz de spiritul tău de designer şi ţi-ai imaginat o combinaţie de bijuterie şi make-up, atunci poţi spune că ai fost un spirit avangardist, iar Shourouk for Sephora vine să-ţi îndeplinească dorinţa.

Bijuterie Shourouk for SephoraUneori, bijuteriile tradiţionale au nevoie să iasă din tipare, iar noi, cele care le purtăm, să surprindem prin combinaţii nonconformiste, care să dea culoare întregului look. Shourouk, brandul care combină stilurile baroc şi vintage, este adoptat de Sephora astfel încât toate privirile să fie atrase de machiaj. Pentru aceasta, colecţia Shourouk for Sephora vine cu broşă, pensulă ornată cu strasuri în stil pop glam, truse şic, lacuri de unghii în culori saturate. Rezultatul acestei explozii cromatice este o colecţie electrizantă, un melanj de lux şi stil fantezie.

Bijuteria magică Shourouk for Sephora este deopotrivă o brăţară, o cordeluţă, o curea sau un colier, toate acestea regăsindu-se într-un singur obiect datorită talismanului. Strălucitoare şi viu colorată, broşa aplicată pe panglica roz cu dungi în relief este genul de bijuterie care poate fi purtată zilnic. Fără îndoială, starea de spirit şi imaginaţia ta vor fi cele care vor da o notă aparte ţinutei pe care o porţi.

Fard monocrom pentru ochi Shourouk for Sephora

Diamonds Are Forever, Blue Topaz, Mystic Quartz, Amethyst Fairy, Pink Sapphire
Diamonds Are Forever, Blue Topaz, Mystic Quartz, Amethyst Fairy, Pink Sapphire

Are nuanţe orbitoare precum cele ale diamantelor, luminoase precum ale topazului, diafane precum ale cuarţului, uluitoare ca cele ale ametistului, extravagante precum safirul roz. Cu doar câteva aplicări rapide, vă puteţi crea un machiaj al pleoapelor care va străluci ca o bijuterie. Disponibil în cinci nuanţe: Diamonds Are Forever, Blue Topaz, Mystic Quartz, Amethyst Fairy, Pink Sapphire.

Pensulă pentru pudră Shourouk for Sephora

Pensulă-bijuterie pentru pudră Shourouk for SephoraNoua pensulă pentru pudră vine cu un mâner decorat cu bijuteria Shouroul şi nu-i veţi putea rezista. Accesoriul de make-up devine o adevărată bijuterie, o vei scoate cu plăcere pentru a-ţi retuşa machiajul şi o vei lăsa la vedere pentru a fi admirată.

Lac de unghii Color Hit Shourouk for Sephora

Blue Topaz, Mystic Quartz, Amethyst Fairy, Pink Sapphire
Blue Topaz, Mystic Quartz, Amethyst Fairy, Pink Sapphire

Cu acest look de ţarină şi cu aceste culori demne de cea mai splendidă colecţie de bijuterii, vă promitem că unghiile dvs. nu vor trece nici ele neobservate. Disponibil în patru nuanţe: Blue Topaz, Mystic Quartz, Amethyst Fairy, Pink Sapphire.

Plic Shourouk for Sephora

Plic Shourouk for SephoraO poşetă în vogă, splendidă şi elegantă, în care îţi poţi purta toate accesoriile de înfrumuseţare. Aşa vei ştii că le ai mereu la îndemână.

Paletă de farduri pentru ochi Shourouk for Sephora

Paletă de farduri pentru ochi Shourouk for SephoraCu ajutorul acestei truse cu culori elegante, vei obţine – în sfârşit – machiajul pe care îl doreai astfel încât ochii tăi să fie puşi în evidenţă.

Fard pentru obraz Shourouk for Sephora

Fard pentru obraz Shourouk for SephoraO minunată cutie care pare ieşită din universul fermecat al muzei care a inspirat crearea sa. Mai bine de atât nu se putea pentru a vă îmbujora obrajii.

Ei, cum vi se par? Care ţi se pare cel mai atractiv produs Shourouk for Sephora?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.