Lola's Box

De-a lungul timpului, fiecare din noi s-a întâlnit, măcar o dată, cu cosmeticele Deborah Milano. Produse care poartă cu mândrie eticheta “Made in Italia” şi pe care acum le putem regăsi şi pe piaţa din România, odată cu relansarea mărcii în ţara noastră.

A trecut un secol de când fraţii Bonetti şi-au început aventura la Paris, acolo unde, în 1903, au pus bazele unei companii ce producea şi distribuia produse farmaceutice şi de igienă. După doar doi ani de la fondare, societatea îşi câştigase celebritatea datorită cremei Diadermina – nume care avea să se transforme într-un brand, iar în anii ’30-’40 să includă pudră pentru faţă sau diferite produse de îngrijire personală.

Deborah Milano, ruj MILANO RED, gamăScrierea poveştii de succes Deborah Milano avea să înceapă în 1962, atunci când au fost lansate pe piaţă primele produse de machiaj. O premieră la acea vreme a fost primul aplicator automat pentru mascara, care era disponibil la rafturile de cosmetice – linia de make-up de la acea vreme se adresa unui public mai tânăr.

Anii care au urmat au adus colaborări oficiale cu designeri renumiţi precum Krizia, Fiorucci şi Versace, lansarea unei linii pentru adolescente – Debby (după un sfert de secol s-a transformat într-una destinată femeii urbane, la modă, de peste 18 ani)… Şi multe altele: Deborah Bioetyc, Miss Helen, High-Tec Cosmetics, Deborah Nailspace, DERMOLAB.

Colecţia de bestsellers Deborah Milano

Deborah Milano, mascara 24 ORE ABSOLUTE VOLUMEMascara 24 ORE ABSOLUTE VOLUME conferă genelor un aspect mai bogat şi mai dens – de “gene false” -, precum şi un efect dramatic care durează toată ziua. Îmbogăţită cu complexul DH pentru volum maxim, mascara se aplică uniform pe toată lungimea genelor, datorită periuţei masive care acoperă complet genele. Pot fi aplicate mai multe straturi, fără ca genele să se lipească între ele. Testat oftalmologic şi nu conţine parfum.

Deborah Milano, ruj MILANO REDRujul MILANO RED se mândreşte cu o formulă inovatoare care conferă buzelor o culoare de roşu intens, oferind o senzaţie incomparabilă de confort şi hidratare intensă de până la 10 ore. Îmbogăţit cu praf de rubin, concentraţia de pigmenţi peste medie conferă buzelor o explozie de culoare şi strălucire. Ingredientele includ un “filler” pe bază de acid hialuronic (lasă buzele moi şi voluminoase), SPF15 (protejează buzele de efectele dăunătoare ale radiaţiilor UV) şi parfum delicat de violete. Rujul Deborah Milano este disponibil într-un tub auriu, elegant, feminin, care scoate în evidenţă nuanţele roşii pentru atingerea perfecţiunii absolute.

Deborah Milano, fard de pleoape HI-TECH TRIOFardul de pleoape HI-TECH TRIO conţine trei nuanţe coordonate, care pot fi combinate şi asortate. Culoarea este pură şi sidefată, iar efectele care pot fi create cu această nuanţă caldă şi catifelată sunt nelimitate. Formula cu aplicare umedă (efect îndrăzneţ, strălucitor şi metalic) şi uscată (efect radiant şi rafinat), uşor de combinat, este perfectă pentru a crea diferite grade de intensitate şi luminozitate. Fardul este disponibil într-o casetă cu formă ovală, uşor de manevrat, care aminteşte de liniile asimetrice din natură.

Deborah Milano, fond de ten DD DAILY DREAMDD DAILY DREAM este un fond de ten “all-in-one”. Cu o formulă care conţine un ingredient inovator antiîmbătrânire, lichidul – uşor şi cremos – conţine pigmenţi complementari biologic şi un corector de strălucire care face pielea să arate mai suplă, îmbunătăţindu-i instant aspectul şi textura. Recomandat pentru femeile de peste 30 de ani, fondul de ten DD Daily Dream acoperă şi ascunde imperfecțiunile, hidratează în profunzime şi protejează pielea, previne şi reduce la minimum modificările de culoare şi punctele negre, luminează şi împrospătează tenul, conferind pielii un aspect mai tânăr. Fondul de ten Deborah Milano (SPF 15) are un parfum delicat, care scoate în evidenţă notele verzi, florale, aproape revigorante.

Deborah Milano, ROSSAAcum, la relansarea Deborah Milano în România, produsele le puteţi găsi în magazinele Debenhams şi în parfumeriile KENDRA beauty cosmetics. Iar dacă ajungeţi în faţa standului, nu rataţi două simboluri Deborah Milano: rujul IL ROSSETTO şi lacul de unghii 7 Days Long. Culoarea să fie, obligatoriu, roşu!

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.