Lola's Box

Poţi spune că ţi-ai creat un machiaj complet dacă nu te îngrijeşti şi de sprâncene? Sau că eşti pe deplin mulţumită de aspectul lor? A venit vreme să discutăm de noua colecţie Benefit Brow, care va fi disponibilă, din iulie, exclusiv în magazine Sephora.

În funcţie de modul în care sunt aranjate şi/sau machiate, sprâncenele pot schimba în bine aspectul nostru. Acesta este şi motivul pentru care mereu le acordăm atenţie şi încercăm prin diferite trucuri să le avem în formă maximă. Pentru că ştie cât de important este acest aspect pentru noi, Benefit a lansat nouă produse care sunt uşor de utilizat şi care oferă fiecărei femei încrederea că poate fi propriul expert în… sprâncene.

Nu-ţi trebuie decât răbdare şi inspiraţie, iar aspectul tău se va transforma imediat, în timp ce dilemele îţi vor fi rezolvate cât ai spune Brow. Practic, cu noul colecţie Benefit Brow vei uita de sprâncene scurte, de sprâncene neregulate, nedefinite. Imaginează-ţi că-l ai alături pe David Copperfield şi totul se rezolvă prin cuvântul magic “Abracadabra”. Ca să nu vă mai ţin pe jar, iată care sunt secretele noii game:

  • formule inovatoare de înaltă performanţă;
  • aplicatoare proiectate personalizat;
  • nenumărate nuanţe.

GOOF PROOF BROW PENCIL

Creion pentru conturarea şi umplerea instant a sprâncenelor

Benefit Goof Proof Brow

Este produsul cu care foarte uşor poţi oferi definire şi lifting sprâncenelor tale. Formula alunecoasă, culoarea delicată – disponibilă în şase nuanţe – şi vârful goof-proof sunt cele prin care poţi recăpăta aspectul natural. Rezultatul machiajului rezistă până la 12 ore şi nu cedează la contactul cu apa. Vârful ascuţit al creionului nu necesită ascuţire, în timp ce al doilea capăt al creionului este periuţă de amestecare spoolie.

GIMME BROW

Gel cu microfibre pentru volumul sprâncenelor

Benefit Gimme BrowDintr-o singură aplicare, sprâncenele vor avea mai mult volum, vor fi definite şi nuanţate. Este ceva demn de hocus-pocus. Gelul este disponibil în trei nuanţe, inclusiv una medie cu aspect natural. Microfibrele din compoziţie aderă pe piele şi pe firele de păr, ceea ce creează definire şi un aspect plin, natural. Aplicatorul – conic pentru amestecare şi cu vârf de precizie pentru conturare – permite acoperire graduală, care oferă un rezultat de durată şi waterproof.

PRECISELY MY BROW PENCIL

Creion ultrafin pentru definirea sprâncenelor

Benefit Precisely My Brow

Vârf pentru ultradefinire şi microfibre ce imită firele de păr sunt cele două atuuri ale acestui creion. Misiunea lui este de a umple locurile goale cu microfibre, dar păstrând aspectul natural al sprâncenelor. Culoarea puternică, fără pete, poate fi aleasă dintre cele şase nuanţe disponibile. Pe de altă parte, vârful răsucit nu necesită ascuţire, în timp ce periuţa oferă uniformizare. Machiajul rezistă până la 12 ore şi este rezistent la apă.

HIGH BROW & HIGH BROW GLOW

Creioane iluminatoare cu efect de lifting

Benefit High Brow & High Brow Glow

Evidenţiere şi ridicare. Acestea sunt cuvintele de ordine pentru cele două produse High Brow, care evidenţiază instantaneu arcadele. Ceea ce se obţine este un ochi cu aspect mai tânăr, mai proaspăt şi mai luminos. Formula nouă, cremoasă, permite ca produsul să fie întins uniform – rezultatul este o finisare roz pal cu High Brow, respectiv una roz şampanie cu High Brow Glow.

BROW ZINGS

Kit de conturare şi definire a sprâncenelor

Benefit Brow Zings

Este tot ce-ţi trebuie pentru conturarea şi definirea sprâncenelor. Nimic mai mult. Unde mai pui că este compact şi intră în buzunar, astfel că nu va ocupa niciodată prea mult loc. Ceara şi pudra sunt potrivite ca nuanţă, aplicatorul extensibil este personalizat cu două capete, iar kitul include şi o minipensetă oblică. Tandemul ceară-pudră este disponibil în şase nuanţe.

BROWVO! CONDITIONING PRIMER

Bază de machiaj pentru sprâncene cu aspect mai plin

Ca bază de machiaj pentru nuanţare, BROWVO! Acţionează în două moduri:

  • tratează – sprâncenele arată mai pline, mai dese şi mai sănătoase (datorită keratinei şi proteinei din soia care se regăsesc în formulă); poate fi purtat şi noaptea pentru ca acţiunea să fie una de lungă durată;
  • pregăteşte – prin purtare pe sub machiaj, sporeşte culoarea sprâncenelor şi extinde perioada de purtare.

Utilizare: apăsaţi o dată pe dispozitivul tip stilou şi treceţi-l uşor peste sprânceană. Se repetă procedura şi pentru cealaltă sprânceană, apoi se lasă să se usuce. Se foloseşte singur sau ca bază de machiaj.

READY, SET, BROW!

Gel transparent pentru fixarea sprâncenelor

Un gel invizibil care menţine firele de păr ale sprâncenelor în poziţia dorită şi le fixează machiajul. Pudra asigură fixare pentru 24 de ore, formula este flexibilă, fără exfoliere, iar gelul este uşor de aplicat, cu uscare rapidă. Spatula personalizată acoperă de la rădăcină până la vârf, conturând şi definind. Gelul se potriveşte tuturor nuanţelor de sprâncene şi poate fi utilizat singur sau cu alte produse.

KA-BROW!

Gel-cremă nuanţator, cu aplicator, pentru sprâncene

Prin aplicarea graduală, gelul-cremă permite obţinerea unei culori mai intensă. Ka-Brow umple, sculptează, defineşte cu uşurinţă şi dispune de o perie personalizată. Prin aplicarea graduală, culoare obţinută poate avea un aspect natural sau unul intens, impresionant. Gelul rezistă până la 24 de ore şi este disponibil în şase nuanţe.

3D-BROWTONES

Nuanţator pentru sprâncene mai bogate

Sprâncene terne şi monotone? Categoric, nu. Acest produs îmbogăţeşte sprâncenele de culoare mai deschisă şi atenuează aspectul celor cu nuanţă mai închisă. Nuanţatorul este rezistent la apă şi la purtare de până la 12 ore. Perii spiralaţi permit o aplicare uniformă, iar minivârful zimţat este rezervat pentru cea mai îngustă parte a sprâncenelor.

Nouă produse, unul mai frumos şi mai util ca altul. Practic, prin Benefit Brow, ai tot ce-ţi trebuie pentru ca sprâncenele să-ţi arate senzaţional. Aşa că pregăteşte-ţi cardul: din iulie, colecţia o găseşti la Sephora.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.