Lola's Box

Cred că nu mai este un secret pentru nimeni că Ana Maria organizează evenimentul intitulat Beauty Swap by Beauty Barometer. Organizare care îi “mănâncă” mult timp, dar mereu se dă peste cap şi adună o mulţime de sponsori.

Am participat la primul eveniment, cel de-al doilea swap l-am ratat din cauza unei răceli urâte, dar mie una mi-a plăcut mereu forfota care se creează când vine o fată nouă cu produse la schimb. Sau când te întâlneşti cu fetele pe care nu le-ai văzut de mult sau pe care le vezi pentru prima oară, deşi le urmăreşti de mult.

Nu ştiu de ce, dar la fiecare swap devii din nou copil, doar că păpuşa este înlocuită de farduri şi fiecare dintre noi se bucură enorm când reuşeşte să facă un schimb cu ceea ce şi-a dorit sau vrea neapărat să încerce. Eu am reuşit să scap de aproape tot ce am adus, dar bineînţeles că am ajuns cu altele acasă, multe şi mărunte. Stella a avut grijă să plec cu şi mai multe, pentru că mi-a pus în braţe o pungă de rujuri, ştiind că sunt obsedată de ele – vă închipuiţi că am fost în al nouălea cer. 🙂

Beauty Swap by Beauty Barometer septembrie, ambianţăLocul a fost un pic cam strâmt pentru 50 de fete, drept care, după ce am făcut schimburile, am stat mai mult pe afară, de vorbă cu fetele: despre viaţă, despre blog, câte lună şi-n stele. Ştiţi voi cum este când te bagi la vorbă. 🙂 Ca de fiecare dată, am fost răsfăţate cu tombole – nu am câştigat nimic, nu sunt norocoasă la astfel de chestii, dar mi-a rămas gândul la gentuţele Samsonite de la Nivea şi le invidiez tare pe fetele care au câştigat.

Bineînţeles, Ana şi sponsorii evenimentului nu ne-a lăsat să plecăm acasă cu mâna goală. Nivea, Elmiplant, BU, Farmec, Uriage, Bioderma, Collistar, C-THRU, STR8, Melkior, Flormar, Techir, Vok.ro, Softcup, Gerocossen, Sensiblu, Biosilk, Coty şi Trăistuţa cu Zale ne-au răsfăţat cu mici cadouri.

Beauty Swap by Beauty Barometer septembrie, brăţarăDe la Trăistuţa cu Zale am primit o brăţară, aleasă random, cu inscripţia LOVE, lucru care mă caracterizează, chiar m-a impresionat, motiv pentru care o port mereu de atunci. Nu ştiu de ce, dar am impresia că a fost făcută cu multă dragoste pentru mine şi am prins drag de ea. Tot cu ocazia acestui swap am descoperit şi Techir, mi s-a părut super funny măgăruşul din logo-ul acestei creme de faţă, lucru care m-a convins că ea este următoarea care va intra în teste când mi se termină crema actuală.

Beauty Swap by Beauty Barometer septembrie, cremă TechirÎn concluzie, am plecat ca un cal de povară, încărcată cu pungi, punguţe, punguliţe pe care abia le-am cărat până la maşina Feliciei (Lavender Thoughts), care a avut amabilitatea să ne lase acasă pe mine şi pe Alina Anghel (vecina şi prietena mea bună). Acasă m-am pus pe răscolit în punguţe – chiar dacă era destul de târziu, nu m-am putut abţine şi bineînţeles că băiatul cel mare a confiscat imediat cadoul de la STR8. 🙂

Cam aşa a fost a treia ediţie Beauty Swap by Beauty Barometer. Să sperăm că urmează cât mai multe.

Vă pup,
Lola

Facebook Comments

Related Posts

7 thoughts on “Beauty Swap by Beauty Barometer 3

  1. Marea problema este ca trebuie sa ascund crema de bebe ca a zis “mama uite are un magarus pe ea, trebuie sa fie pentru copii” :))

 1. Draga Anne, mi-a placut trimiterea catre copilarie si “jucarii”! 🙂
  Eu inca n-am reusit sa scriu despre eveniment, sunt intr-o perioada in care totul se desfasoara abracadabrant, viata profesionala nu mai lasa loc de prea mult! Sper sa-mi revin! In ultima vreme am fost paralela cu blogul si cu intreaga blogosfera!
  Mi-e inca proaspata imaginea noastra (eu, Alina, si eu) tragand de pungute pana la locul unde era parcata masina! :))
  Pupici!
  Ilda
  Lavender Thoughts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.