Lola's Box

Pentru ca sărbătorile de iarnă să fie frumoase şi pentru copiii defavorizaţi de soartă, Douglas România a lansat Beauty of Giving, campania anuală de strângere de fonduri. Iar piesa centrală a campaniei este paleta Douglas Bubble.

Frumuseţea exterioară este mereu de apreciată şi ne dorim să avem o imagine impecabilă. Dar, în faţa dificultăţilor vieţii cotidiene, aspectul exterior păleşte. Frumuseţea de a dărui – un cadou, un gest, iubire, atenţie – este atuurilor oamenilor cu suflet mare. Ştiţi cum se spune: dar din dar se face rai. Aşa că, chiar şi din puţinul nostru, dacă oferim cuiva aflat într-o situaţie dificilă, putem face o bucurie imensă.

Douglas Makeup, paletă Bubble (open)Timp de o lună, între 25 noiembrie şi 24 decembrie, poţi face un cadou – fie ţie, fie unei persoane dragi – şi să contribui indirect la ajutorarea unor copii ce suferă de boli cu prognostic limitat de viaţă. Te vei întreba cum este posibil? Răspunsul este Beauty of Giving, campania anuală de strângere de fonduri desfăşurată de Douglas România. Anul acesta, beneficiarul campaniei este Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei, fondurile fiind destinate amenajării primului centru socio-medical de îngrijire paliativă a copiilor care suferă de boli cu prognostic limitat de viaţă şi familiilor acestora.

Douglas Makeup, paletă BubbleCum poţi contribui? În cele 30 de zile Beauty of Giving, achiziţionarea fiecărei palete de makeup Douglas Bubble – din magazine sau online – va direcţiona 10 lei către Fundaţia HOSPICE. Şi, date fiind rezultatele campaniilor anterioare, Douglas România şi-a propus ca anul acesta să se strângă 35.000 de lei.

Douglas Makeup, paletă Bubble (hat box)“Beauty of Giving este o campanie de suflet pe care o lansăm anual cu prilejul sărbătorilor pentru a susţine cauzele care sprijină copiii cu boli oncologice. Anul acesta am ales să direcţionăm fondurile către Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei şi o cauză extrem de sensibilă, îngrijirea paliativă pediatrică.” – Lavinia Ivas, Country Manager Douglas România

Aşa că, indiferent dacă o cumperi pentru tine sau o oferi cadou unei persoane dragi, paleta de farduri Douglas Bubble poate face minuni. Nu trebuie decât să credem în Beauty of Giving.

HOSPICE Casa Speranţei şi îngrijire paliativă

HOSPICE Casa Speranţei, Conac Adunaţii Copăceni

Îngrijirea paliativă are ca scop îmbunătăţirea calităţii vieţii pacienţilor cu boli incurabile şi a familiilor acestora, prin îngrijire medicală pentru pacient, sprijin social şi consiliere psihoemoţională şi spirituală pentru pacient şi aparţinători. Conform estimărilor HOSPICE Casa Speranţei, în prezent, peste 160.000 de bolnavi incurabili au nevoie în fiecare an de îngrijire paliativă în ţara noastră, însă doar 8% dintre aceştia o şi primesc. În cazul copiilor, se estimează că doar 10% din cei 5.000 de copii care suferă de boli cu prognostic limitat de viaţă primesc servicii de îngrijire paliativă. Centrul socio-medical de la Adunaţii Copăceni va fi amenajat de HOSPICE Casa Speranţei în 2017 şi va fi destinat exclusiv copiilor care suferă de boli cu prognostic limitat de viaţă şi familiilor acestora.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.