Lola's Box

Dragele mele, după cum ştiţi, sunt un mare fan al cutiei Pick N Dazzle şi sunt abonată la cutia Premium Picks pentru o perioadă de şase luni. Vreţi să vă dezvălui ce am primit? Ştiu că sunteţi curioase. 🙂

Pick'n'Dazzle, cremă regeneratoare Vita-Age AurumEi bine… În primul rând am primit crema mea preferată, Vita-Age Aurum de la Botega di LungaVita – cred că au notat undeva când am primit-o pe prima, deoarece era pe sfârşite şi chiar mă gândeam ce o să mă fac fără ea. Este o cremă regeneratoare de zi şi noapte cu celule stem, care până acum m-a scos din impas.

Pick'n'Dazzle, şampon & gel duş NaobayApoi, de la Naobay am un gel de duş şi şampon organic cu muşeţel, care curăţă foarte bine şi care parcă are un miros subtil de citrice – acesta este motivul pentru care îmi place să îl folosesc dimineaţa, mă înviorează şi oferă senzaţia aceea de curat şi fresh. Pe lângă rezultatele foarte bune pe care le oferă, produsele din gama Naobay îmi plac şi datorită ambalajului exterior din lemn, eleganţa lor se potriveşte de minune în baia unei femei.

Pick'n'Dazzle, mănuşă demachiantă GlovDupă ce am văzut mănuşa demachiantă la Mona, mi-am dorit-o şi eu. Promite demachierea numai cu apă – ce poate fi mai simplu de atât… Pentru că fibrele ţesăturii sunt de 100 de ori mai subţiri decât firul de păr, acţionează ca un magnet pentru make-up. Este recomandat să o schimbăm la trei luni, ceea ce este normal – dacă ai folosi-o zilnic, sunt 90 de zile de utilizare.

De la teeez am primit un ruj cu SPF10. Ruby Red este o culoare magnifică aşa cum îi spune şi numele. De obicei mă cam feresc de roşul puternic când ies undeva şi ştiu că o să beau/mănânc, pentru că rujurile roşii nu stau foarte mult pe buze sau au tendinţa de a se întinde. Eu le probez întâi acasă, aşa că pot să vă spun cu mâna pe inimă că acest ruj a stat pe buzele mele jumătate de zi, fără retuş, şi am mai ciugulit ceva, am băut apă, cafea.

This slideshow requires JavaScript.

Şi cum luna aceasta este luna femeii, îi poţi face cadou mamei, prietenei sau – de ce nu – soacrei (dacă te înţelegi bine cu ea) un beauty box Pick N Dazzle, te asigur că îi va plăcea. Prin serviciul “Make a Gift, trebuie să completezi doar vârsta şi adresa destinatarei, iar Pick N Dazzle va trimite cadoul personalizat, care va conţine, pe lângă cosmetice, şi un parfum. Iar totul costă dor 169 de lei.

Facebook Comments

Related Posts

6 thoughts on “Beauty boxul Pick N Dazzle de martie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.