Lola's Box

La finalul unei săptămâni de lucru, înainte de a intra oficial în week-end, nimic nu poate fi mai frumos decât un moment de relaxare în compania unor persoane dragi, cu care împărtăşeşti idei comune. Aşa că, la ceas de vineri seară, am fost la Beauty Bloggers Summer Party powered by COTY.

Beauty Bloggers Summer Party powered by COTYDe obicei, vineri seară nu prea sunt evenimente pe nişa beauty, aşa că Ioana şi Cristina au zis să nu ne ieşim din mână şi au pus la cale petrecerea de vară a bloggerilor care scriu despre frumos şi frumuseţe , vă mulţumesc încă o dată pentru invitaţie 🙂 . Şi pentru a fi şi mai atractiv, au reuşit să convingă Coty să susţină evenimentul, aşa că ne-am răsfăţat pentru câteva ore în grădina 2active PR, printre rujuri, oje, parfumuri… Ce să mai? Cu atâtea frumuseţi în jur, ne-am simţit precum pisica atunci când se dedulceşte la butoiul cu smântână.

Beauty Bloggers Summer Party powered by COTYPe lângă faptul că a fost un eveniment relaxat şi relaxant, Beauty Bloggers Summer Party powered by COTY a fost încă un prilej de socializare cu fetele din blogosfera de beauty. Poate că sunteţi tentate să vă puneţi întrebarea “da’ nu vă vedeţi destul pe la evenimente?”… Doar că timpul fiecăreia dintre noi este limitat – joburi, proiecte, întâlniri -, aşa că profităm de orice altă întâlnire pentru a mai vorbi “verzi şi uscate”.

Beauty Bloggers Summer Party powered by COTYIar pe lângă discuţiile dintre noi – cele mai multe având ca temă… domeniul beauty -, am putut să admirăm şi să testăm şi cele mai noi produse din portofoliile unor nume cunoscute precum Rimmel London, Astor, OPI, Sally Hansen sau Guess. Dacă vă pasionează manichiura şi vă place să vă schimbaţi culoarea unghiilor, atunci vă spun că nu trebuie să vă faceţi griji în privinţa culorilor. La Beauty Bloggers Summer Party powered by COTY am văzut cele mai diverse şi mai năstruşnice nuanţe. Nu trebuie decât să vă puneţi imaginaţia la lucru, pentru că veţi găsi şi culorile dorite.

Beauty Bloggers Summer Party powered by COTYLa plecare aş fi vrut să iau cu mine o parte din atmosfera plăcută de la party, răcoarea grădinii şi explozia de culoare a decorului, iar toate acestea să-mi călăuzească paşii şi gândurile spre săptămânile care vor urma. Ioana & Cristina, pe când următorul Beauty Bloggers Party?

Beauty Bloggers Summer Party powered by COTY

Beauty Bloggers Summer Party powered by COTY

Facebook Comments

Related Posts

7 thoughts on “Beauty Bloggers Summer Party powered by COTY

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.