Lola's Box

Când m-am întors de la Beauty Bloggers Secret Santa încărcată mai ceva ca un brad de Craciun, aveam planuri mari să vă împărtăşesc cât mai curând impresiile mele. Doar că la mine nu a fost ca în proverb, ci invers: socoteala din târg nu se potriveşte cu cea de acasă. Şi iată-mă cum mă pun pe depănat poveşti cu Santa tocmai la mijloc de ianuarie. 😊

Nu a fost prima dată când am mers la Beauty Bloggers Secret Santa (şi sper să nu fie nici ultima oară), dar parcă niciodată nu a fost aşa darnic Moşu’. Pur şi simplu, cu ajutorul sponsorilor, cei patru spiriduşi – Cristina, Gabriela, Larisa şi Adina – au reuşit să organizeze totul perfect. Au fost cadouri şi surprize multe, bineînţeles toate legate de ceea ce ne place nouă mai mult – beauty -, aşa că, la final, am căutat un ren motorizat să mă ajute.

This slideshow requires JavaScript.

Dar până să ajung acasă şi să descopăr pe îndelete ce era ascuns în fiecare cadou, trebuie să mă întorc la The Harp Irish Pub, locul unde ne-am întâlnit într-o seară de la mijloc de decembrie. Atmosfera de Crăciun era deja prezentă pretutindeni, aşa că nu ne-a rămas decât să ne lăsăm pătrunse de spiritul sărbătorilor şi să depănăm amintiri de peste an.

Chiar dacă cele mai multe dintre noi ne vedem peste an la evenimentele de beauty, reîntâlnirea de la Beauty Bloggers Secret Santa are ceva special. Suntem mai destinse, povestim mai mult, timpul parcă nu trece aşa repede. Şi către ce se puteau îndrepta discuţiile noastre, dacă nu spre… beauty? Am povestit ce am mai testat, cum ne-am înţeles cu un anumit produs, ce am mai descoperit nou prin vacanţele petrecute pe alte meleaguri. Nu de alta, dar fiecare face ce face şi se uită tot după farduri, skin care, hair care şi multe altele.

This slideshow requires JavaScript.

Dar, ca orice lucru plăcut, Beauty Bloggers Secret Santa s-a încheiat mai repede decât ne-am fi dorit noi. Aşa că iată-mă încărcată ca un brad, în drum spre casă. Odată ajunsă la domiciliu, am acaparat sufrageria şi, asemenea unui copil în dimineaţa de Crăciun, m-am pus pe desfăcut cadourile. Le-am admirat şi le-am tot admirat, dar, când să scriu despre ele, zbang! M-a lovit viroza, care m-a scos din funcţiune pentru vreo trei săptămâni.

Dar gata: an nou, stare nou, planuri noi. Aşa că voi reveni curând cu impresii mai multe despre fiecare produs în parte. Şi sper să apuc să le testez pe îndelete pe toate până la Beauty Bloggers Secret Santa 2018. 😊

PS: Fotografiile au fost realizate de Larisa Leon.

Parteneri au fost: Remington, Topline, ghd, OPI, Londa Professional, Secom, Melkior, Solaris, Elemis, Lierac, Orly, Flormar, Floria, Syoss, Pick N Dazzle, Meli Melo, Wet N Wild, Fragonard, Rogé Cavaillès, Bioderma, Lifecare, L’Occitane, BottegaVerde.

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “Beauty Bloggers Secret Santa – amintiri dintr-o seară specială

 1. Ah, ce rau imi pare ca ai fost racita de sarbatori! Eu sunt acum… 🙂
  Daaaar ma bucur ca te-ai simtit bine! Multumim pentru prezenta :*

  1. Răcită este puţin spus. Este o viroză nasoală care a bântuit – şi încă mai bântuie. După ce am dus-o cum, necum pe picioare din Ajunul Crăciunului până la Anul Nou, pe 1 ianuarie am chemat salvarea, care m-a trimis de urgenţă la ORL. Aşa că a fost cu “artificii”. 🙂
   Sănătate multă şi ţie!

 2. Numai produse faine vad acolo 🙂 <3 loccitane , lierac , bioderma , roge cavailles , melkior , pick n dazzle, flormar , topline 🙂 astea pe care le stiu …din celelalte , pe care nu le stiu ,…sunt elemis ,.am inteles de la voi ca sunt produse tare bune .
  Ps . Sper ca esti ok , am simtit undeva in adancul sufletului tau ( si al meu) o oarece tristete. Sa fii sanatoasa , sa te lupti cu gandurile negative care vor incerca sa te bantuiasca … amintindu-ti de cele bune , de glumele noastre , de zambetul inocent al copiilor nostri. Trebuie sa mergem mai departe !! te huguiesc de nu te mai vezi !! 🙂 <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.