Lola's Box

Pentru sezonul acesta, The Body Shop are o ofertă mai mult decât atractivă, iar Beauty Advent Calendar vă propune un cadou din colecţia Winter Trend. O păpuşică de care nu ai cum să te îndrăgosteşti.

Beauty Advent Calendar, day 8Luna trecută vă povesteam despre noile colecţii The Body Shop care aveau darul de a ne ajuta să găsim cadourile ideale pentru Crăciun. Glazed Apple (preferata mea pentru că-mi aminteşte de parfumul merelor coapte de bunica mea – implicit şi de copilărie), Frosted Cranberry şi Vanilla Brulée sunt principalele “arme” din magazinele brandului, dar nu trebuie uitată nici colecţia Winter Trend.

Beauty Advent Calendar, The Body Shop, Lip&Cheek DollConsiderat unul din produsele reprezentative pentru The Body Shop, Lip & Cheek Doll vine în acest sezon cu o nuanţă nouă de roşu, dar şi cu cel mai drăguţ ambalaj în ediţie specială. Capabil de o utilizare dublă – buze şi pomeţi -, Lip & Cheek Doll conferă un aspect trandafiriu, cât se poate de natural. Poate fi folosit simplu sau în combinaţie cu alte produse The Body Shop: pentru buze mai pline se adaugă Lip Gloss, în timp ce, pentru un plus de strălucire radiantă, se adaugă Shimmer Waves, la final, pe pomeţi.

Beauty Advent Calendar, The Body Shop, Lip&Cheek DollSimpatica Lip & Cheek Doll este cadoul zilei la Beauty Advent Calendar şi este un produs pe care îl puteţi câştiga dacă respectaţi două reguli simple, într-un singur comentariu la acest articol:

  • să-mi spuneţi care este produsul care vă place din gamele de iarnă The Body Shop (link de pe site);
  • să adăugaţi linkul de share public al acestui concurs.

Mai trebuie să vă spun să urmăriţi Lola’s Box pe Instagram (dacă nu o faceţi deja)? 🙂

Concursul începe la ora publicării acestui post (ora 10.00) şi se încheie mâine dimineaţă, la ora 9.00.

Vă îmbrăţişez cu drag! Şi nu uitaţi: AMR 17 cadouri până la Crăciun!

NOTĂ: Câştigătoarea premiului de ieri este Alexandra-Elisabet Dorofte.

Facebook Comments

Related Posts

20 thoughts on “Beauty Advent Calendar, ziua 8 – The Body Shop/ÎNCHEIAT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.