Lola's Box

De sărbători, zâmbetele trebuie să fie şi pe chipul tău, şi pe al celor dragi, pentru că traduc grija, cel mai frumos sentiment care derivă din dragoste şi afecţiune. Dar ce ne facem cu ridurile? Le putem combate cu un pic de ajutor de la NIVEA.

Beauty Advent Calendar, day 7Şi pentru mine, dar şi pentru multe dintre voi, prima întâlnire cu NIVEA a fost prin intermediul cremei de mâini, cu celebrul ei ambalaj sub forma unei cutii rotunde de culoare albastră. Eram doar o copilă când am descoperit-o şi eram de-a dreptul fascinată de sunetul pe care îl oferea cutia la deschidere şi închidere. Ca să nu mai spun de miros, care îmi plăcea atât de mult încât aveam tendinţa să o şi gust. 🙂

Anii au trecut şi am descoperit nenumărate alte produse NIVEA: geluri de duş, creme de faţă, şampoane, săpunuri, creme de corp, creme şi spray-uri de protecţie împotriva razelor solare. De câţiva ani, pentru că pielea nu mai are aceeaşi fermitate ca în copilărie, am apelat şi la creme de îngrijire a tenului – atât de zi, cât şi de noapte. Nu ascund că sunt fan al gamei NIVEA Q10 plus, care conţine coenzima Q10 şi creatină, ingrediente active specifice pielii. Dacă veţi dori să folosiţi această gamă, nu omiteţi să apelaţi cu încredere la crema de ochi antirid.

Beauty Advent Calendar, NIVEA Q10 plus antiridCadoul de astăzi este un set NIVEA Q10 plus antirid, cu cremă de zi SPF 15 şi cremă de ochi, pe care îl puteţi folosi chiar dacă sunteţi mai tinere, pentru că, nu-i aşa?, este mai uşor să previi decât să repari. Pentru a intra în concurs, vă rog să-mi lăsaţi un comentariu cu prima voastră experienţă cu NIVEA, dar nu uitaţi să adăugaţi şi linkul de share public al acestui concurs.
OPŢIONAL – urmăriţi Lola’s Box pe Instagram.

Concursul începe la ora publicării acestui post (ora 10.00) şi se încheie mâine dimineaţă, la ora 9.00.

Vă îmbrăţişez cu drag! Şi nu uitaţi: AMR 18 cadouri până la Crăciun!

NOTĂ: Câştigătoarea premiului de ieri este Laura L. Myrvold.

Facebook Comments

Related Posts

22 thoughts on “Beauty Advent Calendar, ziua 7 – NIVEA/ÎNCHEIAT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.