Lola's Box

Cea de-a treia zi din Beauty Advent Calendar este una dedicată bijuteriilor Orlov. Pentru că oricât ne-am aranja cu ajutorul produselor cosmetice, o bijuterie ne înnobilează ţinuta şi ne scoate în evidenţă.

Beauty Christmas Advent, day 3O cunosc pe Gabriela de peste 20 de ani, din vremuri de mult apuse, pe când eram două liceene rebele – eu eram la Şcoala Centrală, ea în “Lazăr”, dar acest lucru nu ne împiedica să fim “partenere” de chiul pe aleile din Cişmigiu. De la jumătatea anilor ’90 se ocupă de bijuterii şi multe din sacrificiile ei se reflectă în brandul Orlov.

Beauty Christmas Advent, Orlov, ambianţăCine este pasionat de bijuterii – ce femeie nu este? – va descoperi că Orlov este un concept în care regăseşte mai multe tendinţe. Bijuteriile pot fi realizate din materiale foarte diverse – argint, aur, aramă, alpaca -, decoraţiunile sunt cu pietre preţioase sau semipreţioase. Pasiunea şi dragostea pentru brandul pe care l-a construit au făcut ca Gabriela să ia deseori calea Indiei pentru ca cele mai bune pietre să se regăsească în creaţiile unice Orlov.

This slideshow requires JavaScript.

Te-ai aştepta la nişte preţuri care să necesite un buget consistent, dar deviza Orlov este aceea de a oferi valoare şi calitate la preţul corect. Mai mult, dacă veţi cumpăra din magazinul online Orlov, puteţi să verificaţi exactitatea comenzii şi calitatea produselor la primirea coletului, după care să efectuaţi plata.

Beauty Christmas Advent, Orlov, lanţ cu micropaveŞi pentru a nu vă mai ţine pe jar, premiul zilei este un lanţ cu pandantiv, cu micropave, iar condiţiile pentru o înscriere validă la Beauty Advent Calendar sunt următoarele:

  • să-mi lăsaţi un comentariu la acest articol cu produsul Orlov preferat (linkul de pe site);
  • linkul de share public al acestui concurs.
  • LIKE la pagina Facebook Orlov Jewellery.

OPŢIONAL – să urmăriţi Lola’s Box pe Instagram.Beauty Christmas Advent, Orlov, pandantiv cu eşarfăConcursul începe la ora publicării acestui post (ora 10.00) şi se încheie mâine dimineaţă, la ora 9.00.

Vă îmbrăţişez cu drag! Şi nu uitaţi: AMR 22 de cadouri până la Crăciun!

NOTĂ: Câştigătoarea premiului de ieri este Ira.

Facebook Comments

Related Posts

32 thoughts on “Beauty Advent Calendar, ziua 3 – Orlov Jewellery/ÎNCHEIAT

  1. FB.MarianaCioranu.Sharehttps://www.facebook.com/profile.php?id=100006886423325&fref=tsLink Produshttp://www.orlovjewels.com/#!product/prd1/3216021571/set-cristale%2Cpret-58lei%2Ccod-s-127

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.