Lola's Box

Pentru astăzi, Beauty Advent Calendar v-a pregătit un cadou cu totul special de la MAC Cosmetics. Este locul în care merg de fiecare dată când am nevoie de un machiaj special pentru evenimente şi pe care l-aş recomanda oricând fără să stau prea mult pe gânduri.

Beauty Advent Calendar, day 23Au trecut mulţi ani de când am auzit prima dată de MAC Cosmetics, aşa că m-am bucurat nespus atunci când au intrat şi pe piaţa din România. Calitatea produselor este una de top, make-up artiştii lor sunt profesionişti desăvârşiţi şi ştiu ce să-ţi recomande în materie de machiaj. Am două prietene care şi ele sunt fascinate de magazinele în alb şi negru şi una dintre ele are o vorbă: “Bani să avem destui, că întotdeauna găsim noi ceva să ne cumpărăm”. 🙂

Maleficient make-up by MACPrima experienţă cu un make-up realizat de MAC Cosmetics a fost în primăvara acestui an, atunci când am testat un machiaj apropiat de al personajului principal din Maleficent, ursitoarea cea rea din “Frumoasa din Pădurea Adormită”, interpretată de Angelina Jolie. Având de ales între trei variante de make-up, eu am optat pentru cel mai dramatic, “dacă este să fiu ursitoarea cea rea, atunci să fiu până la capăt”. Mi-a plăcut ceea ce a ieşit din mâinile iscusite ale make-up artistului MAC, iar cea mai bună dovadă a fost că mi s-a recomandat să merg la biserică “să fie scos necuratu’ din matale”.

Copyright Alex Mihăileanu
Copyright Alex Mihăileanu

Cea de-a doua experienţă cu MAC Cosmetics a fost pentru celebra petrecere organizată anual de revista VIVA!, despre care se spune că dă startul party-urilor estivale. Atunci am testat unul dintre cele două servicii disponibile în orice MAC Store:

  • machiaj profesional, care costă 250 de lei, contravaloare de care îţi poţi alege produse de make-up la finalul sesiunii;
  • lecţie de make-up cu un make-up artist profesionist, care costă 360 de lei şi, la fel ca şi în primul caz, îţi alegi produse de machiaj care să acopere contravaloarea serviciului.

A treia experienţă cu MAC Cosmetics a fost înainte de lansarea comediei romantice “Love by Design”, film ce a fost turnat în mare parte în România şi care o are pe Giulia Nahmany în rolul principal. De data aceasta, întâlnirea mea a fost cu un alt make-up artist, dar rezultatul a fost la fel de spectaculos: un machiaj “Glam Mioritic”, care să îmbine atmosfera glamour de pe covorul roşu de la premieră cu ambianţa naturală specifică României.

MAC Cosmetics, Glam MioriticCadoul pe care MAC Cosmetics îl oferă în cadrul Beauty Advent Calendar: o lecţie de make-up alături de unul dintre make-up artiştii profesionişti ai brandului american. Ţin să precizez că lecţia va avea loc în Bucureşti, la începutul anului 2015. Pentru a putea primi cadoul, nu trebuie să-mi lăsaţi un comentariu în care să-mi spuneţi ce produs MAC Cosmetics vă place şi, bineînţeles, să adăugaţi linkul de share public al articolului.

Concursul începe la ora publicării acestui post (ora 10.00) şi se încheie mâine dimineaţă, la ora 9.00.

Vă îmbrăţişez cu drag! Şi nu uitaţi: mâine este ultimul cadou!

NOTĂ: Câştigătoarea premiului de ieri este Elena Banu.

Facebook Comments

Related Posts

6 thoughts on “Beauty Advent Calendar, ziua 23 – MAC Cosmetics/ÎNCHEIAT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.