Lola's Box

Intrăm în linie dreaptă cu Beauty Advent Calendar pentru că au mai rămas doar trei file de desprins – implicit şi trei cadouri – până vom sărbători Crăciunul. Iar cadoul de astăzi este din nou de la un brand pe care multe dintre voi îl cunoaşteţi: B.U.

Beauty Advent Calendar, day 22În urmă cu 11 zile, Alexandra Ioana era norocoasa care a intrat în posesia primului cadou B.U., un set Trendy alcătuit din apă de toaletă şi deo body spray. Oricât aş vrea eu să transmit bucuria Alexandrei pentru cadoul primit, cuvintele ei sunt cea mai bună mărturie a faptului că a fost un dar potrivit…

Mulţumesc Lola’s Box şi B.U. România pentru premiul absolut genial! Anul acesta, Moş Crăciun a avut superajutoare. Dacă vreţi să faceţi un cadou deosebit unei persoane dragi, vă recomand din toată inima acest set B.U Trendy! Nu aveţi cum să daţi greş pentru că miroase GENIAL! Dacă vrei să te simţi specială, dacă ai avut o zi grea şi ai nevoie de un zâmbet, cu un singur puf vezi lumea mai… parfumată!! Eu îl ador! Mereu am fost fană B.U., dar acest set m-a cucerit definitiv ♥ Mulţumesc! 🙂 Sărbători fericite!

Şi de această dată, B.U. vrea să fiţi Trendy, pentru că trebuie să fiţi la înălţime, să fiţi în tendinţe şi să atrageţi toate privirile. Spiritul vostru tânăr şi vesel trebuie să în evidenţă de Crăciun – şi nu numai -, să spună o poveste şi să aducă acea stare de spirit care să vă învăluie într-o stare de bine, parfumată. B.U. Trendy vă va oferi încredere în sine şi veţi cunoaşte puterea unui zâmbet.

  • Accentele de mandarină şi măr evidenţiază spiritul tânăr şi dinamic al nonconformistelor ce se bucură de fiecare clipă.
  • Latura artistică este evidenţiată prin notele de mijloc, liliac şi bujor, iar pasiunea pentru frumos se regăseşte în clasica mireasmă a trandafirului.
  • Moscul şi lemnul de santal completează perfect amestecul de arome proaspete şi delicate.

Beauty Advent Calendar, B.U. Trendy (NS+Deo)Pentru că vă spuneam că astăzi am pregătit un cadou B.U. Trendy, aflaţi că nu este identic cu cel pe care l-aţi descoperit pe fila 11 din Beauty Advent Calendar. De această dată, setul este compus din spray natural şi deo body spray. Condiţiile de concurs sunt:

  • lăsaţi un comentariu în care să-mi spuneţi care sunt notele parfumului care vă caracterizează cel mai bine (şi de ce);
  • adăugaţi linkul de share public al articolului.

Să vă mai aduc aminte să mă urmăriţi pe Twitter (twitter.com/lolasbox) şi Instagram (instagram.com/lolasbox)? 🙂

Concursul începe la ora publicării acestui post (ora 10.00) şi se încheie mâine dimineaţă, la ora 9.00.

Vă îmbrăţişez cu drag! Şi nu uitaţi: AMR 3 cadouri până la Crăciun!

NOTĂ: Câştigătoarea premiului de ieri este Doina Ana Butman.

Facebook Comments

Related Posts

14 thoughts on “Beauty Advent Calendar, ziua 22 – B.U. Trendy/ÎNCHEIAT

  1. Notele parfumului care ma caracterizeaza este cel cu arome fructate. In general, femeile pline de viata si care adora sa socializeze merg pe varianta parfumurilor cu note dulci si comestibile, precum aromele de mar, fructul pasiunii sau cirese.Totusi, mirosul dulce nu trebuie sa fie coplesitor, ci subtil. Jucause si amuzante, aceste femei atrag oamenii prin dulceata lor, exprimata perfect prin parfumul pe care il aleg.
    share: https://www.facebook.com/banu.elena/posts/825379554180495?pnref=story

  2. Mie imi plac fie notele de citrice ( lamaie, portocala )….atunci cand sunt mai trista pur si simplu ma inveselesc,…fie notele de santal, cedru,,,ceva lemnos sa fie ..:)) atunci cand am o zi buna si imi merge totul ca pe roate .:D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.