Lola's Box

Pentru cea de-a 18-a zi din Beauty Advent Calendar, L’Oreal Paris vă propune un cadou Ombré cu ajutorul căruia veţi putea să vă realizaţi o coafură cu care să ieşiţi din anonimat de Crăciun şi chiar de Revelion.

Beauty Advent Calendar, day 18Despre stilul Ombré, Christophe Robin (colorist expert L’Oreal Paris) a spus că este un mod nou de a colora părul în şuviţe, fiind preferat de femeile care doresc să fie mereu în tendinţe. “Ceea ce îl face atât de popular este uşurinţa realizării şi imposibilitatea de a greşi. Aplicarea este la fel de simplă ca perierea părului.” Au fost la modă, au trecut în plan secund şi iarăşi au revenit la modă. Şuviţele reprezintă una din cele mai simple coafuri prin care poţi opta pentru un look spectaculos. Până acum, cine îşi dorea şuviţe trebuia să treacă pragul unui beauty salon pentru că respectiva coafură nu era simplu de realizat. Până acum…

L'Oreal Paris Préférence Ombre 1
L’Oreal Paris Préférence Ombre 1

Stilul Ombré este un mod nou şi uşor de a colora în şuviţe, decolorând doar lungimea părului şi vârfurile. Acesta creează un efect în degradé luminos, iar stilul a fost adoptat de multe vedete de pretutindeni. Acum, în premieră, acest look special vi-l puteţi crea şi singure, pentru că L’Oreal Paris combină – într-un kit Ombré – o tehnologie decolorantă pe bază de cremă cu complex de extrastrălucire, care oferă efect decolorant optim şi un păr mătăsos, strălucitor.

În kit este disponibilă şi peria Expert, care permite obţinerea unui rezultat personalizat şi care nu va lăsa o linie de demarcaţie clară între culoarea părului şi vârfuri. Prin folosirea periei, lungimea părului nu mai este un impediment, iar aplicarea va începe întotdeauna din punctul aflat între ureche şi bărbie, coborându-se spre vârfuri.

  • Ombré 1. “Tunsorile în trepte intensifică efectul degradeului Ombré. Oferă volum şi definire pentru un stil mereu în tendinţe.”
  • Ombré 2. “Puneţi în valoare stilul Ombré cu diferite coafuri. Arată spectaculos pe părul ondulat sau coafat cu mult volum.”
  • Ombré 102. “Degradeul Ombré face ca tunsorile să devină mai îndrăzneţe. Pentru părul lung, se recomandă începerea degradeului de la nivelul bărbiei.”

Cadoul zilei este un kit Ombré 1, iar pentru a intra în concurs trebuie să răspundeţi la o întrebare simplă “Ai avut vreodată părul făcut şuviţe? Ce nuanţă?”. Nu uita să-mi laşi şi linkul de share public al concursului.

Concursul începe la ora publicării acestui post (ora 10.00) şi se încheie mâine dimineaţă, la ora 9.00.

Vă îmbrăţişez cu drag! Şi nu uitaţi: AMR 7 cadouri până la Crăciun!

NOTĂ: Câştigătoarea premiului de ieri este Daniel Aliciuc.

Facebook Comments

Related Posts

8 thoughts on “Beauty Advent Calendar, ziua 18 – L’Oreal Paris Ombré/ÎNCHEIAT

  1. Eu nu ma inscriu la acest concurs,deci bafta tuturor! :-*
    Am avut suvite rosii pe parul meu negru natural,dar de la spalat cu timpul s-au facut blonde 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.