Lola's Box

Iată că ne mai desparte o singură săptămână de momentul în care Moş Crăciun va porni în călătoria sa prin lume pentru a împărţi daruri celor mici şi celor mari. Şi pentru că domnii ocupă un loc special în viaţa noastră, a femeilor, cadoul de astăzi de la Beauty Advent Calendar este unul dedicat lor: STR8 Freedom.

Beauty Advent Calendar, day 17Poate o să vi se pară ciudat de ce un blog de beauty, fashion şi lifestyle alege un cadou pentru bărbaţi. Opţiunea mea vine ca un semn de mulţumire pentru publicul masculin care îmi urmăreşte articolele, le distribuie şi, din când în când, mai comentează. Aşa că domnii sunt aşteptaţi să-şi câştige cadoul STR8, după cum şi voi, doamnelor şi domnişoarelor, puteţi să-l aveţi şi astfel să-l oferiţi unui bărbat drag din viaţa voastră.

Chiar şi în perioada de iarnă, activitatea este definitorie pentru bărbaţi, care fac ce fac şi nu au stare. Aşa că STR8 le-a pregătit pachete care le întâmpină preferinţele pentru modern şi îi delectează pe cei puternici:

  • Original – este un parfum picant-lemnos, ce conturează personalitatea puternică şi intrigantă a bărbatului autentic. Notele de mentă şi busuioc accesorizează rafinamentul bărbatului clasic, fidel gusturilor sale. Trăsăturile definitorii se regăsesc în notele de lemn de santal şi cardamom, ce inspiră putere şi un şarm irezistibil.
  • Freedom – este pentru bărbatul care iubeşte libertatea şi este motivat de provocări. Cu o bază de cardamom, răşină şi rozmarin, are o aromă condimentat-lemnoasă ce intrigă simţurile. Note precum mandarina, patchouli şi cedru îmbină perfect forţa interioară cu dorinţa şi nevoia de a-şi depăşi limitele. Mixul de arome este condimentat cu paprika şi ghimbir ce scot la iveală spiritul ludic al bărbatului liber.

Beauty Advent Calendar, STR8

  • Adventure – pasiunea pentru noutate şi nevoia constantă de adrenalină sunt caracteristicile sale. Notele de vanilie şi citrice combină latura curajoasă şi îndrăzneaţă cu atenţia la detalii şi frumos. Lemnul de santal şi ambra sugerează echilibrul dat de perfecţiunea naturii.
  • Oxygen – este parfumul bărbatului pentru care lookul fresh este arma de seducţie. Combinaţia de mandarină şi mentă ilustrează naturaleţea şi jovialitatea, iar notele de lavandă dau aura de mister ce-l înconjoară. Caracteristicile uşor contrastante ale bărbatului complex sunt surprinse în notele răcoritoare şi relaxante.
  • Rebel – sigur pe sine, bărbatul rebel nu se conformează normelor şi trăieşte după propriile reguli. Mandarina, lămâia şi bergamota combină energia bărbatului pasional cu puterea libertăţii individuale. Inima de măr şi grapefruit îi oferă acestuia un aer proaspăt şi intrigant, iar notele de bază de vanilie, ambră şi cumarină evidenţiază senzualitatea pe care o dă încrederea în forţele proprii şi atitudinea sa aparte.

Beauty Advent Calendar, STR8 Freedom (NS+DEO)Cadoul STR8 Freedom pe care îl puteţi câştiga este compus din un natural spray şi un deo spray, iar “tema” este (alături de linkul de share public al concursului):
pentru cititoare: Spune-mi care este genul de bărbat pe care îl preferi în funcţie de gama STR8.
pentru cititori: În funcţie de gama STR8, ce gen de bărbat te consideri?

Concursul începe la ora publicării acestui post (ora 10.00) şi se încheie mâine dimineaţă, la ora 9.00.

Vă îmbrăţişez cu drag! Şi nu uitaţi: AMR 8 cadouri până la Crăciun!

NOTĂ: Câştigătoarea premiului de ieri este Laura Closter.

Facebook Comments

Related Posts

13 thoughts on “Beauty Advent Calendar, ziua 17 – STR8/ÎNCHEIAT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.