Lola's Box

Aproape de jumătatea Beauty Advent Calendar, Pick N Dazzle mai vine o dată alături de noi pentru a ne oferi un nou cadou minunat. În plus, minunatul beauty box are şi ceva veşti noi.

Beauty Advent Calendar, day 10De Crăciun avem grijă să facem cadouri tuturor celor dragi. Dar cu noi cum rămâne? Cum ar fi să ne oferim şi nouă un cadou? Unul care să fie personalizat în funcţie de preferinţele noastre în materie de beauty… Te-ai gândit ce ai trece pe lista de dorinţe? Să-ţi oferi ceva special este o motivaţie în plus, iar cadourile nu înseamnă – obligatoriu – bijuterii şi ceasuri scumpe. Darul pe care îl găseşti sub bradul de Crăciun poate fi ceva care să contribuie la frumuseţea şi încrederea ta.

Punând cap la cap toate aceste argumente, Pick N Dazzle a pregătit o promoţie al cărei nume este cât se poate de sugestiv: Treat Yourself. Este un mod simplu şi totodată surprinzător de a-ţi face o bucurie. Iată cum funcţionează: îţi creezi Beauty Profile pe site-ul Pick N Dazzle şi comanzi cutia cu frumuseţe pentru o perioadă de 6 (şase) luni. Apoi, specialiştii Pick N Dazzle vor găsi cele mai potrivite produse de make-up, îngrijirea tenului şi a părului adaptate special în funcţie de preferinţele tale. Aşa e că sună bine?

Beauty Advent Calendar, Pick'n'DazzlePe lângă faptul că vei primi cadouri şi după trecerea Crăciunului, Pick N Dazzle îţi mai face o surpriză: în prima, a treia şi a şasea lună vei avea parte de mini-cadouri chic. Sună bine, nu?

Aşadar… Pentru astăzi, cerinţele Beauty Advent Calendar sunt următoarele:

  1. Să vă creaţi Profilul Beauty (dacă nu aveţi deja): http://pickndazzle.com/beauty-profile.
  2. Să-mi lăsaţi un comentariu la acest articol cu:
  • Numele şi adresa de e-mail cu care v-aţi creat Beauty Profile.
  • Linkul de share public al acestui concurs.
  • Mai trebuie să vă spun să urmăriţi Lola’s Box pe Instagram (dacă nu o faceţi deja)? 🙂

Concursul începe la ora publicării acestui post (ora 10.00) şi se încheie mâine dimineaţă, la ora 9.00.

Vă îmbrăţişez cu drag! Şi nu uitaţi: AMR 15 cadouri până la Crăciun!

NOTĂ: Câştigătoarea premiului de ieri este Lucica Lazăr.

Facebook Comments

Related Posts

16 thoughts on “Beauty Advent Calendar, ziua 10 – Pick N Dazzle/ÎNCHEIAT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.