Lola's Box

Ştii momentul acela când tocmai ai ieşit de la o şedinţă, alergi la o întâlnire şi ţi-ai amintit că n-ai mâncat nimic de azi dimineaţă? Este chiar momentul pentru batonul dietetic Gerlinéa, care poate înlocui o masă. E gustos, săţios, accesibil. Şi nu îngraşă!

Toată lumea a auzit de Gerlinéa, brandul francez de produse dietetice complete, care te ajută să-ţi păstrezi silueta şi sănătatea. Vest-europenii îl cunosc de mult şi îl caută la rafturi în supermarket, românii i-au descoperit deliciile şi beneficiile abia în anii. Better later than never! 😊 Oferta brandului include numeroase sortimente de gustări, băuturi, suplimente şi substitute de masă. În septembrie ne întoarcem din concediu şi ne mai gândim că ar fi bine să avem cu noi câteva batoane dietetice savuroase, pentru o masă rapidă, în deplasări sau când lucrăm la calculator.

De ce Gerlinéa batoane dietetice?

Pe piaţă sunt o mulţime de produse dietetice şi totuşi Gerlinéa este în topul preferinţelor. Iată de ce:

 • Dietetice şi foarte bune la gust! Cele mai bune. Când spui dietetic, te gândeşti la ceva neapetisant şi fără gust. În nici un caz la o prăjiturică delicioasă cu gust de ciocolată, caramel, alune, vanilie sau cocos – cum sunt batoanele dietetice Gerlinéa. Ei bine, prima înghiţitură este o surpriză plăcută. Iar celelalte nu îngraşă!
 • Cu ciocolată. Îţi satisfac pofta de ciocolată sau ceva dulce, fără efectele devastatoare ale dulciurilor asupra siluetei.
 • Ajută la menţinerea greutăţii sau chiar să slăbeşti, dacă nu faci excese alimentare. Au un conţinut mare de proteine, despre care nutriţioniştii sunt de acord că ajută la slăbit. Dietele preponderent proteice sunt recomandate mai ales în fazele iniţiale ale slăbirii – se transformă în masă musculară, topind grăsimea. Dar proteinele mai au un rol esenţial: ţin de foame!

 • Conţinut moderat de carbohidraţi şi aproape deloc grăsime. Bye-bye colesterol!
 • Conţinut mic de calorii raportat la gradul de saţietate. Două batoane substitut de masă conţin 235 kcal – mai puţin decât 50g de ciocolată, dar la fel de gustoase şi mult mai consistente. Le poţi mânca la desert, dar mai bine în loc de felul principal, dacă vrei să scapi de kilograme.
 • Au vitamine şi minerale. Am lăsat partea bună la sfârşit. Ştiu că v-aţi plictisit să vi se tot spună ce să mâncaţi pentru necesarul zilnic de vitamine. Batoanele Gerlinéa conţin 12 vitamine şi 11 minerale, aşa că sunt potrivite pentru o masă echilibrată nutriţional. Mai potrivite decât un meniu fast food.

 • Accesibile. Arunci două batoane în geantă şi ţi-ai asigurat un prânz dietetic, bun la gust, care ţine de foame, îţi păstrează silueta şi costă de două ori mai puţin decât o salată sau un sandvich.

Gusturi şi arome, pe alese

Batoanele dietetice înlocuitoare de masă, pentru controlul greutăţii, sunt disponibile în mai multe variante de gust şi arome. Aşa că ai de unde alege: Batoane cu Ciocolată, Batoane cu Ciocolată Extra Dark, Batoane cu Ciocolată şi Caramel şi Batoane cu Ciocolată şi umpluturi diverse – migdale, cocos şi pralină. Batoanele se găsesc în cutii de două bucăţi (pentru o masă, 7,2 lei) sau de 12 bucăţi (pentru şase mese, 36,9 lei) în lanţurile mari de magazine, în reţelele tip plafar şi pe www.nutrivita.ro. A, să nu uit: mai există şi varianta cu vanilie şi alune pe un pat de ciocolată cu lapte, şase bucăţi (trei mese) per cutie, la preţul de 19,3 lei.

Gerlinéa, ce bem astăzi?

Când eşti la dietă, nu ţi se întâmplă să visezi un shake cremos şi ciocolătos? Sau la unul răcoros, cu fructe exotice? Sau la un frappé delicios? Gerlinéa s-a gândit şi la răsfăţurile noastre de băut, fără a avea grija siluetei: shake-uri substitut de masă.

Partea bună cu shake-urile acestea este că sunt bogate în proteine, ceea ce contribuie la menţinerea masei musculare. Şi conţin 10 vitamine şi nouă minerale, un mix perfect pentru o băutură echilibrată nutriţional. Primeşti un impuls de energie, chiar şi la dietă. Sunt uşor de transportat şi pot înlocui o masă savuroasă, când vrei să slăbeşti.

 • Shake de Ciocolată – cutia conţine cinci plicuri cu pudră milkshake (1 plic/masă) şi un shaker. Tu vii cu 200 ml de lapte degresat. Amesteci laptele şi pudra în shaker, pentru 30 de secunde, şi obţii o băutură delicioasă. Doar 200 kcal şi ţine loc de o masă. Îl poţi bea cald, la micul dejun, sau rece, când ai chef. Preţ recomandat (nutrivita.ro): 45 lei/cutie.

 • Băuturi dietetice Fructe Exotice şi Café Frappé – sunt băuturi gourmet delicioase, răcoritoare şi hrănitoare, gata preparate, uşor de transportat şi consumat. Nu trebuie decât să deschizi cutia şi să savurezi conţinutul, ideal imediat după deschidere. Sunt realizate după reţete noi, inovatoare, care respectă principiile unei mese complete, echilibrate, cu puţine calorii. Ideale pentru cei care vor să slăbească sau să-şi menţină greutatea în cadrul unei diete sărace în calorii. Potrivite şi atunci când vrei să compensezi excesele alimentare cu o masă uşoară.
 • Băutura dietetică Fructe Exotice – asociază dulceaţa laptelui cu savoarea fructelor de mango şi ananas. Conţine, printre altele, lapte bătut degresat, suc de mango şi de ananas. Preţ recomandat (nutrivita.ro): 12 lei.
 • Băutura dietetică Café Frappé – e cremoasă, gourmet, cu gust intens de cafea. Preţ recomandat (nutrivita.ro): 12 lei.

Voi ce aţi încercat din toate aceste minunăţii?

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “Batoanele Gerlinéa – delicioase, bune pentru siluetă şi uşor de purtat în poşetă

  1. Să ştii că sunt. Eu le prefer pentru că au conţinut scăzut de zahăr, ceea ce este bine pentru un diabetic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.