Lola's Box

Pentru cele dintre voi care sunt pasionate de îngrijirea părului şi acordă multă atenţie acestui ritual am o veste bună la început de an. Gama de produse haircare Balmain Paris Hair Couture este de acum disponibilă şi în România prin SOLE Luxury Boutique.

Dintotdeauna am avut o atracţie specială cu produsele Balmain Paris Hair Couture. Urmăream lansările brandului francez la marile saloane dedicate îngrijirii părului, iar showurile hairstyliştilor Balmain erau adevărate spectacole. Doar că mă mulţumeam cu privitul pentru că produsele nu erau disponibile şi la noi în ţară. Şi o comandă online mi se părea atât de complicată când mă gândeam că voi depinde de poştă…

Îmi doream că găsesc gama de îngrijire a părului Balmain Paris Hair Couture şi într-un magazin din România. Să ştiu că îmi comand ceva şi în câteva zile să am produsele acasă. Dorind parcă să-mi facă pe plac, SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai importanţi retaileri de produse fashion şi de înfrumuseţare, aduce, în premieră, gama haircare a casei pariziene.

Întreaga colecţie Balmain Paris Hair Couture cuprinde peste 40 de produse de styling, dar şi accesorii. Le puteţi comanda din magazinul online, dar şi din cele offline SOLE Luxury Boutique – preţurile variază între 99,90 şi 709,90 lei. Veţi descoperi produse de întreţinere precum fixativ, spumă, ceară, ulei, parfum şi pudră de păr. Însă nu lipsesc nici accesoriile care ne ajută să definitivăm o coafură: ondulator, uscător, placă pentru îndreptarea părului. Dacă te atrage ideea de exclusivism, Balmain Paris Hair Couture include şi produse rafinate, disponibile în ediţie limitată, precum piepteni placaţi cu aur 24k.

Potrivită atât pentru părul natural, cât şi pentru cel vopsit, gama Balmain este îmbogăţită cu ingrediente deosebite, care fac diferenţa şi care demonstrează calitatea patrimoniului brandului. Prin urmare, cele peste 40 de produse sunt împărţite în trei categorii: Volum, Hidratare şi Revitalizare.

Tendinţele în hairstyling în viziunea Balmain

Femeile puternice, indiferent de meridian, reprezintă mereu o sursă de inspiraţie pentru cele mai noi tendinţe. Conform stiliştilor Balmain, lookurilor pe care aceştia le propun au la bază un concept de fluiditate, care redă coafuri cu un aspect umed. Astfel, părul drept şi buclele bine definite sunt recomandările pentru femei, în timp ce coafurile pentru bărbaţi au fost inspirate de căştile soldaţilor şi se transpun în frizuri dramatice, ce scot în evidenţă textura naturală a părului. Cu ajutorul produselor Balmain Paris Hair Couture, Guido Rieger – International Master Educator – ne-a demonstrat, la lansarea gamei, cam ce minuni putem face pentru a fi în tendinţe.

Cum te poţi transforma în femeia Balmain? Fii tu însăţi, dar lasă-te învăluită de luxul frumuseţii pariziene.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.