Lola's Box

Fie că învaţă de la părinţi, fie că deprind tainele modei din ceea ce văd în jurul lor, copiii vor să fie în pas cu tendinţele fashion. Aşa că deschiderea Baby Boutique Dorobanţi este cât se poate de fericită pentru părinţi.

Povestea acestui concept a demarat în urmă cu patru ani, atunci când Baby Boutique a fost deschis pentru prima dată la Piteşti. Succesul businessului cu haine de la mărci renumite, destinate celor mici, la preţuri de outlet a făcut ca magazinul să se deschidă în vară şi la Bucureşti, în zona Dorobanţi.

Baby Boutique Dorobanţi

Baby Boutique Dorobanţi

Şi fiind un magazin destinat celor mici, la deschiderea oficială am mers însoţită şi de junior, cel care nu ratează nici o ocazie pentru a mai proba hăinuţele care îi plac lui. Deşi a fost îmbiat cu macarons sau bomboane, fashionistul casei a fost mai atras de gama largă de îmbrăcăminte, destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 0 şi 16 ani. Sincer, şi eu dacă aş fi din nou copil, m-aş simţi foarte bine la Baby Boutique Dorobanţi. Mai ales când te-ai întâlni cu Armani, Moncler, Burberry, Dior, Simonetta, Pincopallino, Roberto Cavalli, Byblos, Hugo Boss, Moschino sau Miss Grant.

Baby Boutique Dorobanţi

Baby Boutique Dorobanţi

Care este filosofia care a stat la baza Baby Boutique? Conceptul a fost creat din dorinţa de a le oferi părinţilor posibilitatea de a cumpăra copiilor haine de calitate, dar la preţuri accesibile. Datorită calităţii, achiziţia pieselor vestimentare reprezintă o investiţie pe termen lung. În plus, preţurile accesibile atrag o varietate mai mare de clienţi.

Şi cât ne-am uitat noi la diferitele hăinuţe pentru prichindei, puştiul a analizat cu atenţie toate piesele vestimentare din magazin. Dar cel mai mult l-au atras ţinutele Aston Martin, ceea ce mi se pare firesc dacă ţin cont că maşinuţele sunt jucăriile lui preferate. Sunt atât de frumoase piesele, încât, dacă ar exista şi pentru adulţi, mai că le-aş purta şi eu. Deocamdată o face doar el: tricoul pe care l-a primit cadou este “uniforma” de casă – va trebui să i-l confiscăm pentru a fi spălat. 🙂

«Da, totul este în ordine»
«Da, totul este în ordine»

Partenerii evenimentului au fost Luxuri, socialagenda.ro, instilulmeu.ro, denisradu.ro, eye bar agency, morpho.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.