Lola's Box

Au trecut 18 ani de când Eva Herzigova deschidea frigiderul şi lua parfumul B.U. Wild, pulveriza pe trupul de zeiţă, apoi îmbrăca rochia neagră de dantelă şi pornea spre o petrecere nocturnă. Spotul a fost una dintre cele mai vizionate şi mai apreciate reclame, iar aroma Wild îşi serbează majoratul. Fără îndoială, a trecut proba timpului.

B.U. Wild CanCând a turnat reclama pentru B.U. Wild, Eva era în perioada de vârf a carierei şi era recunoscută drept “Miss Wonderbra” pentru că tocmai ce devenise imaginea producătorului canadian al celebrelor sutiene. Stilul rebel al fotomodelului ceh se potrivea de minune cu parfumul B.U. Acum, la 18 ani de la lansare, Wild îşi modifică ambalajul, dar aroma sa inconfundabilă se păstrează ,noul look fiind etalat alături de celelalte esenţe-vedetă B.U.

B.U. Wild este parfumul femeilor cu spirit liber, care se bucură cu intensitate de fiecare clipă, se ghidează după propriile reguli şi poartă constant semnul caracteristic: zâmbetul molipsitor. Parfumul are inimă de iasomie, garoafă de grădină, coacăze negre şi acorduri marine care exprimă armonia dintre atitudinea nepretenţioasă şi latura delicată a celei care îl poartă. Notele lemnoase provin din extractul de mosc şi ambră ce reflectă încrederea în sine, în timp ce notele verzi sunt reprezentate de extractul de lăcrămioare şi de răşină exotică care emană prospeţime, tinereţe, nonconformism şi poftă de viaţă.

B.U. Wild încurajează femeile să îşi exprime frumuseţea şi încurajează individualitatea acestora. Revenirea în forţă a primului parfum lansat de B.U. este inspirată de începuturile acestuia şi integrează esenţa brandului.

Parfumul B.U. Wild se găseşte în următoarele variante:

  • Eau De Toilette 50 ml – 47 lei;
  • Deo Body Spray 150 ml – 12,5 lei;
  • Natural Spray 75 ml – 24 lei.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “B.U. Wild, parfumul ajuns la majorat

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.