Lola's Box

Nu am ascuns niciodată faptul că iubesc parfumurile şi niciodată nu aş putea spune că am destule. Aşa că atunci când am primit invitaţia de a participa la lansarea L’Atelier des parfums, am fost superhappy. Mai ales că venea de la Molinard.

Orice experienţă senzorială în universul parfumurilor este una care trebuie trăită cu toţi porii şi toate simţurile deschise la maximum. Dacă ai ocazia de a intra în lumea parfumurilor Molinard, atunci te poţi considera una dintre cele mai norocoase persoane. Măcar din cercul tău de prieteni, dacă nu din lume. Dacă ai şi şansa de a-ţi crea propriul parfum, atunci ajungi direct în… al nouălea cer. 🙂

Molinard, L'Atelier des parfums

Aşa am fost eu pentru câteva ore. Să mă întâlnesc cu Molinard, una dintre casele pe care le apreciez enorm pentru pasiunea şi tradiţia pe care le pune în fiecare parfum de-al său, şi să-mi creez propria apă de parfum. Acum, că am ieşit din beatitudinea conferită de aromele minunate cu care m-am jucat, pot să vă dezvălui şi marea noutate. Experienţa L’Atelier de parfums va putea fi trăită de public în locaţiile Beautik Haute Parfumerie, cu începere din luna septembrie a acestui an.

Da, aţi înţeles bine: veţi putea simţi, imagina şi crea propriu vostru parfum. Dacă veţi avea această dorinţă, veţi putea experimenta atât procesul de creaţie a unui parfum, cât şi esenţele Molinard. Un expert Creation Molinard vă va ajuta să compuneţi propria simfonie olfactivă, pornind de la notele de bază şi adăugând aromele preferate. Faţă de alte workshopuri, L’Atelier de parfums este o experienţă a simţurilor în cel mai pur sens, iar rezultatul este un parfum care poartă semnătura personală a fiecăruia/fiecăreia dintre voi.

Molinard, L'Atelier des parfums

Nu ştiu ce părere aveţi voi, dar mi se pare una dintre cele mai atractive, interesante şi pasionale experienţe pe care le poate trăi cineva care este pasionat de parfumuri. Iar pentru aceasta, nu pot decât să spun: Merci beaucoup Molinard!

Molinard, exclusivism cu aromă de Grasse

Casa de parfumuri Molinard a luat naştere în 1849, în regiunea Grasse din sudul Franţei, şi este – şi în prezent – una dintre cele mai apreciate şi mai exclusiviste din întreaga lume. De-a lungul timpului, marca franceză a lansat creaţii memorabile ce au trecut proba timpului, fiind şi acum la fel de faimoase pretutindeni pe mapamond. Aromele fascinante ale parfumurilor sunt păstrate în Muzeul Molinard, tot acolo unde pot fi admirate creaţii fabuloase – sticle de cristal Baccarat sau ale celebrului René Lalique.

Molinard, L'Atelier des parfums

Molinard a început creaţia de parfumuri cu ape florale şi Eau de Cologne, ce erau vândute într-un mic magazin din inima oraşului Grasse. Casa de parfumuri a reuşit să creeze o adevărată cultură în arta parfumeriei prin folosirea celor mai rare şi mai unice extracte: iasomie, violete, trandafir mimosa. Produsele Molinard sunt disponibile exclusiv la Beautik Haute Parfumerie din Băneasa Shopping City, Promenada Mall şi Radu Beller sau online.

#ştiaţică… În 1900, compania s-a mutat într-o veche fabrică de parfumuri, unde structura distileriei a fost creată de Gustave Eiffel – designerului celebrului turn din Paris. Parfumeria se află acolo şi în prezent.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “L’Atelier des parfums: cum m-am jucat cu Molinard

  1. Ideea de a-ti crea propriul parfum mi se pare incredibila. Intotdeauna m-am gandit cum ar arata un parfum creat de mine, ce note ar avea, cat de intens sa fie. Cred ca ar fi prima casa de parfumuri care ar face acest lucru, sau prima de care am auzit eu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.