Lola's Box

De câte ori nu vi s-a întâmplat să vreţi un aer sofisticat şi rafinat, dar să nu reuşiţi să-l obţineţi din cauza machiajului? Parcă, parcă lipsea ceva care să vă mulţumească. Acum, aceste doleanţe vă sunt îndeplinite de noua colecţie de farduri pentru ochi şi obraz din gama de lux ARTISTRY SIGNATURE COLOR. Ştia ceva Amway când a lansat noile produse.

Create cu o deosebită atenţie la detalii, formulele rezistente au menirea de a intensifica frumuseţea naturală şi luminozitatea tenului, iar lookul creat cu noua colecţia durează şi până la 12 ore. Ţinând cont că fac parte dintr-o gamă de lux, fardurile pentru ochi şi obraz, dar şi creioanele dermatografe au un design elegant, care contribuie la definirea machiajului perfect al feţei. Colecţia ARTISTRY SIGNATURE COLOR este completată de accesorii precum caseta compactă cu oglindă pentru rezervele de fard pentru ochi sau obraz ori ascuţitoarea pentru creionul de ochi.

Paletă de farduri pentru ochi ARTISTRY SIGNATURE COLOR

ARTISTRY SIGNATURE COLOR, paletă fard pentru ochi

Cu ajutorul paletei se pot realiza o mulţime de machiaje pentru ochi, de la un look natural, pentru zi, la unul elegant şi sofisticat, pentru evenimentele de seară. Formula rezistentă permite culorii să rămână impecabilă pe durata întregii zile – consistenţa cremoasă contribuie la combinarea facilă a nuanţelor. Fiecare dintre cele cinci palete conţine patru nuanţe asortate pentru evidenţiere, conturare, accentuare şi definire. Rezultatul final va fi un look mat, strălucitor sau metalic. Preţ: 234,30 lei.

Fard pentru obraz ARTISTRY SIGNATURE COLOR

ARTISTRY SIGNATURE COLOR, fard pentru obraz

Datorită texturii mătăsoase, fardul conferă tenului un aspect mai sănătos şi mai luminos. Tehnologia de reflexie a luminii permite ca obrajii să fie definiţi natural. Se aplică perfect, formula foarte lejeră nu blochează porii şi conferind tenului un finisaj discret şi luminos pentru mai multe ore. Fardul este disponibil în patru nuanţe pentru un machiaj desăvârşit şi rezistent. Preţ: 166,52 lei.

Creion de ochi ARTISTRY SIGNATURE COLOR

ARTISTRY SIGNATURE COLORr, creion dermatograf

Designul special, cu aplicator la un capăt şi burete la celălalt, îl transformă într-un instrument excelent pentru crearea unor machiaje splendide. Veţi putea realiza o multitudine de nuanţe mate sau strălucitoare, de la contururi precise, de zi, la lookuri dramatice, de seară. Fără îndoială, machiajul pe care îl veţi purta va atrage toate privirile. Formula cremoasă se aplică foarte uşor, nu se aglomerează şi nu se întinde. Preţ: 97,47 lei.

Şi pentru că îmi plac provocările – şi nu ratez nici o ocazie de a testa produse noi -, am ridicat mănuşa aruncată de Amway şi am realizat un machiaj de zi, natural. Aşa că puteţi vedea ceea ce a ieşit într-un tutorial pentru care model mi-a fost Stella.

Facebook Comments

Related Posts

7 thoughts on “ARTISTRY SIGNATURE COLOR, noua colecţie makeup Amway

    1. Nu sunt eu cea mai priceputa, dar prin asta se vede calitatea produselor. Daca eu am reusit…un profi poate face minuni. Multumim mult de apreciere! :-*

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.