Lola's Box

Vara este întotdeauna o experienţă de neuitat, indiferent că vorbim de vacanţe, de distracţie de ţinute sau de machiaje. Însă, dacă privim colecţia PACIFIC LIGHTS din gama de lux ARTISTRY SIGNATURE COLOR, sezonul estival 2016 se anunţă unul care ne va purta cu gândul către plajele exotice.

Atunci când ne pregătim de vară, de fiecare dată ne dorim să fie o experienţă de neuitat. Ne facem planuri de călătorie şi facem tot posibilul ca toate acestea să devină realitate. Însă ce ne rezervă 2016? Poate că vacanţa mai aşteaptă puţin, dar sezonul va începe curând, aşa că Amway ne-a pregătit o surpriză cu multă culoare. Gama de lux ARTISTRY SIGNATURE COLOR se extinde cu noi farduri de ochi, pudră de faţă şi luciu de buze al căror nume este unul de vis: PACIFIC LIGHTS.

Noua colecţie ARTISTRY SIGNATURE COLOR este inspirată din magia plajelor Californiei şi din culorile pline de energie şi emoţie ale băuturilor energizante XS Power Drink. Experienţa machiajului este şi ea unică, fiind garantată de combinaţia de culori estivale vibrante, în nuanţe luminoase, cu designul inovator şi rafinat al ambalajelor. Dacă mă întrebaţi pe mine, PACIFIC LIGHTS aduce acele nuanţe pe care le-aş purta într-o destinaţie exotică precum Kiribati, primul stat/teritoriu recunoscut oficial care vede răsăritul soarelui. Şi care, bineînţeles, este în Pacific. 🙂

Paletă de farduri pentru ochi PACIFIC LIGHTS

ARTISTRY PACIFIC LIGHTS, paletă de fard pentru ochiNoua creaţie ARTISTRY SIGNATURE COLOR este compusă din patru nuanţe în culorile răsăritului de soare, cu care se poate crea un machiaj elegant, de vară, care să pună în evidenţă frumuseţea ochilor. Formula fină şi cremoasă asigură o rezistenţă îndelungată a machiajului, un aspect impecabil – culorile îşi păstrează intensitatea, indiferent de vreme sau de momentul zilei. Fardurile pot fi folosite şi de purtătoarele de lentile de contact, deoarece nu conţin parfum şi sunt testate alergologic – pot fi utilizate pe toate tipurile de ten, inclusiv pe cel sensibil. Preţ: 174,47 lei.

Pudră de faţă PACIFIC LIGHTS

ARTISTRY PACIFIC LIGHTS, pudră de faţăCu ajutorul pudrei de faţă ARTISTRY 3D, în câteva secunde se poate obţine strălucirea estivală. Cele cinci nuanţe de vară sunt o combinaţie luminoasă şi luxoasă de bronz, roz şi tonuri de auriu – se pot utiliza individual sau împreună. Pudra poate fi aplicată atât ziua, cât şi la ieşirile de seară – pe faţă, decolteu sau chiar ca fard de ochi – pentru un machiaj foarte lejer. Preţ: 121,08 lei.

Luciu de buze LIGHT UP PACIFIC LIGHTS

ARTISTRY LIGHT UP PACIFIC LIGHTS, lip glossCulori deosebite şi nuanţe care îţi oferă energie, iar buzele vor avea acel zâmbet are va fi remarcat cu siguranţă. Glossurile ARTISTRY Light Up au un designul inovator, care include un accesoriu de iluminat şi oglindă, astfel că retuşarea machiajului se poate face oriunde te afli. Luciul de buze este disponibil în cinci nuanţe:

  • Tropical – un albastru delicat, perfect pentru zilele de relaxare pe plajă;
  • Cherry / Pink Grapefruit – culori vesele, excelente pentru o ieşire la ceas de seară, în oraş;
  • Citrus / Wild Berry – culori intense, incitante, care vor întoarce toate privirile. Preţ: 93,05 lei.

Lăsându-te inspirată de culorile Pacificului, poţi spune că nu-ţi doreşti să vină mai repede vara?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.