Lola's Box

Pentru prima dată în istoria sa de peste o jumătate de secol, brandul premium de îngrijire personală ARTISTRY lansează o apă de parfum de lux. Flora Chic înseamnă eleganţă, graţie, rafinament şi naturaleţe.

Fiecare femeie îşi doreşte ca graţia şi rafinamentul să fie atuuri personale, recunoscute de către cei cu care interacţionează. Dar cu ce aromă am putea asocia graţia? În viziunea Givaudan, această asociere este sinonimă cu aromele florale, combinate armonios cu efervescenţa citricelor. În acest fel a fost creată Flora Chic, primă apă de parfum de lux din povestea de succes a brandului premium ARTISTRY.

ARTISTRY Flora Chic

Prezentă la Paris şi New York şi creatoare a unora dintre cele mai apreciate parfumuri din lume, Givaudan are o istorie de peste 200 de ani. În timp, compania s-a transformat în cel mai important jucător de pe piaţa aromelor şi gusturilor, activând, pe lângă industria parfumurilor, în cea alimentară. Mai mult, Givaudan a educat, prin şcoala sa de parfumerie deschisă în 1946, o treime dintre cei mai celebri parfumieri ai lumii.

ARTISTRY Flora Chic

Dar să revenim la ARTISTRY… “Crearea unui parfum este un proces de echilibru şi fineţe, dar înseamnă şi magia de a face pe cineva fericit.” Aşa descrie Marypierre Julien, parfumierul Givaudan, filosofia pe care se bazează Flora Chic. Sursa de inspiraţie pentru amestecul exclusiv de note din compoziţia apei de parfum a fost reprezentată de grădinile Bagatelle din Paris.

ARTISTRY Flora Chic

Datorită multitudinii de trandafiri ce condimentează grădinile coloristic şi olfactiv, parfumierii au ales să combine aromele florale cu note spumante de citrice. Prin urmare, în compoziţia ARTISTRY Flora Chic ne întâlnim cu:

  • clementine (note de vârf) – provin din combinaţia de citrice cu arome de mandarine şi portocale proaspete;
  • trandafir bulgăresc (note de mijloc şi corpul de bază al amestecului) – oferă parfumului un aer delicat şi pătrunzător, fiind, în acelaşi timp, senzual şi dulce;
  • ylang ylang de Madagascar (note de bază) – o aromă florală-fructată-dulce şi note exotice şi pământii.

ARTISTRY Flora Chic

Chiar şi sticluţa, al cărei design poartă semnătura lui Olivier Van Doorne (director general de creaţie Select World din New York), creează un crescendo splendid. Un obiect de artă rafinat, cu tăietura unui cristal, se sincronizează strălucit cu toate celelalte comori de frumuseţe ale tale. Parfumul cuprinde semnul distinctiv al calităţii manufacturiere. Doar capacul sticluţei este compus din 20 de componente individuale, care poartă amprenta personală a 28 de designeri.

ARTISTRY Flora Chic

“Noua apă de parfum inspiră eleganţă şi lux şi transmite încredere persoanei care îl poartă. Pentru o persistenţă de lungă durată, recomand aplicarea parfumului în spatele urechilor, pe gât şi la încheietura din zona coatelor” – Marypierre Julien, parfumier senior Casei Givaudan

Recunoscut ca un brand de prestigiu în makeup şi skincare, ARTISTRY intră, odată cu Flora Chic (preţ 318,55 lei), în arena parfumurilor fine. Este o apă de parfum ce simbolizează faţeta tânără, emoţională a brandului, cu o notă rafinată de feminitate pură şi o atitudine chic.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.