Lola's Box

Sunt sigură că toate ştiţi ce sunt pietrele Swarovski. Dar ştiaţi că există o mare diferenţă de calitate? Şi eu am aflat când m-am întâlnit cu Carmen Burtea, designer haute couture şi de bijuterii cu cristale Swarovski. Fondatorul brandului Despotiko mi-a dezvăluit că Swarovski este o piatră mare, iar mijlocul ei este cel mai preţios. Ei bine, în creaţiile sale, Carmen foloseşte doar “inima” cristalului.

Art Up! couture painting collectionÎmpreună cu actorul şi artistul plastic Cristi Martin, a pus bazele unui concept nou, Art Up! couture painting collection by Carmen Burtea şi Cristi Martin, prima colecţie de artă şi accesorii de modă. Am fost printre norocoşii invitaţi la primul eveniment în cadrul căruia cei doi şi-au prezentat lucrările, într-un mod inedit la Vila Halewood.

This slideshow requires JavaScript.

În mansarda vilei ne-a aşteptat un decor de budoir, unde Carmen şi-a expus bijuteriile pe şi într-o servantă vintage, în ale cărei sertare puteai să scotoceşti în voie, în timp ce hăinuţele preţioase erau fie pe manechine, fie pe patul din acelaşi decor. Îmi este atât de greu să vă povestesc despre toate minunăţiile de acolo, pentru că ochii îmi fugeau în toate părţile. Nu ştiai la ce să te uiţi mai întâi… La sclipirile cristalelor Swarovski din colierele exclusiviste, la cerceii şi inelele care îţi aruncau o rază discretă sau la picturile pe mătase ce fuseseră decorate cu pietre Swarovski. Ah, şi poşetele pictate manual cu diverse teme – începând de la fluturi (iubesc fluturii) până la pisici cu cozi îmbârligate -, strălucind sub aceeaşi aură a cristalelor.

Art Up! couture painting collectionCălătoria prin lumea fascinantă a artei a fost continuată cu paharele pictate cu grijă şi mult talent de Cristi Marin. Aproape că nu era oaspete al Vilei care să nu se arate impresionant de dexteritatea artistului, mai ales că realizează operele de artă cu mâna stângă. Iar ambianţa boemă a fost completată de vinul bun al cramelor Halewood. De ce vin şi artă? Pentru că şi prepararea vinului este o artă. O serie limitată de sticle poartă amprenta inconfundabilă a artiştilor, fiind pictate manual.

Art Up! couture painting collectionPe lângă faptul ca ne-au arătat cât sunt de talentaţi, cei doi ne-au dovedit şi că sunt două suflete nobile. Împreună cu Halewood Wines, Carmen şi Cristi au decis ca o parte din încasările acestei seri să fie donate copiilor din Valea Plopului.

This slideshow requires JavaScript.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.