Lola's Box

Pentru pasionaţii celebrilor jeans, colecţia specială lansată de Giorgio Armani în 1981 este un punct de referinţă şi piese de vestimentaţie extrem de dorite. Odată cu lansarea colecţiei toamnă-iarnă 2015/16, brandul Armani Jeans este disponibil oficial şi în România.

Armani Jeans, colecţie FW15Au trecut aproape 35 de ani de când celebrul creator de modă Giorgio Armani a lansat colecţia specială cu haine din denim. Italianul a construit brandul în jurul viziunii lui pentru un stil tânăr, relaxat şi contemporan – de atunci, Armani Jeans a devenit unul dintre cele mai importante branduri ale casei italiene. Linia include numeroase stiluri casual şi prêt-à-porter pentru bărbaţi şi femei – cămăşi, pantaloni, jachete, rochii -, alături de segmentul de denim care reprezintă esenţa colecţiei.

Armani Jeans, colecţie FW15Ca stil şi croi, opţiunile de denim variază de la skinny la regular, cu numeroase variaţii de siluetă. Prin ADN-ul său tehnologic şi inovator, Armani Jeans a fost întotdeauna preocupat de problemele contemporane şi respectul pentru mediul înconjurător, până la punctul la care a devenit o provocare etică, dar şi stilistică. Pe lângă introducerea bumbacului organic – nu se folosesc substanţe chimice pentru cultivare şi transformare în fibre -, cercetările se îndreaptă acum înspre tehnologia prespălării, aşa cum este metoda inovatoare Eco Ice Treatment.

Armani Jeans, colecţie FW15Colecţia Armani Jeans toamnă-iarnă 2015/16 pentru femei este construită în jurul a patru mari teme:

  • Paris Texas – caracterizată de un eclectism haotic pentru femeia care preferă să combine stiluri diferite cu simplitatea modernă, dezvăluie stilul urban combinat cu accentele texane.
  • Precious Sunset – combină culori solide cu materiale preţioase şi reflectă pasiunea pentru cultura “bling bling”, în care roşu, orange şi fucsia sunt diluate de negru mat sau glossy.

Armani Jeans, colecţie FW15

  • Dandy Audacity – caracterizată de istoria modei masculine în perioada în care eleganţa însemna calitatea materialelor, detalii şi forme. Gril fumuriu, alături de alb şi negru, provoacă albastrul şi verdele printr-un exces de polka dots.
  • Nordic Desires – pentru o femeie puternică şi determinată, care preferă formele sofisticate, dar în acelaşi timp minimaliste şi liniare. Contrastul poate fi între culori, precum roz şi alb, sau între materiale diferite la atingere.

Armani Jeans, Anne @ lansareÎn cazul bărbaţilor, colecţia este definită de lookuri monocrome alternate cu umbre deschise şi contrast grafic cu stil urban, dar şi de linii drepte, materiale fine şi tăieturi care se combină într-un stil liber caracteristic jeansilor.

Magazinul Armani Jeans se află în Băneasa Shopping City din Bucureşti.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.