Lola's Box

După cinci ani de la relansare, gama Cellufight! de la elmiplant se reînnoieşte. Mai ales că vine vara, anotimpul în care pielea noastră este mai expusă privirilor indiscrete. Dacă punem la socoteală şi ieşirile la plajă, atunci cu siguranţă că ne dorim să scăpăm de celulita, cu al ei aspect de “coajă de portocală”. Aşa că… Let’s Cellufight!

Pentru netezirea pielii şi eliminarea “cojii de portocale”, produsele au o formulă bazată pe păstrarea caracterului natural, la care se adaugă un activ de slăbire de generaţie nouă, SLIMBOOST3 (îl regăsim în crema pentru masaj anticelulitic şi în gelul anticelulitic pentru drenaj). Şi pentru a ne da o mână de ajutor, “familia” elmiplant se măreşte în această vară: coapsele vor fi mai frumoase cu Cellufight Cryo-Sculpt Gel, care beneficiază şi el de efectele miraculoase SLIMBOOST3.

 

 

elmiplant Cellufight! Cryo-Sculpt Gel abdoment&şolduri, 20 lei
elmiplant Cellufight! Cryo-Sculpt Gel abdoment&şolduri, 20 lei

Cellufight! Cryo-Sculpt Gel acţionează intens şi eficient asupra depozitelor de grăsime din zona abdomenului, a coapselor şi a şoldurilor. Combinaţia dintre efectul intens de răcire generat de gel şi acțiunea activelor ajută la decongestionarea retenției excesive de apă din țesuturi, lăsând pielea netedă şi strălucitoare. Folosirea regulată a produsului duce la reducerea circumferinţei abdomenului cu până la 4 cm, şoldurile scad cu până la 2 cm, în timp ce aspectul neplăcut de coajă de portocală este vizibil redus. Preţ: 20 lei.

Cellufight! este o gamă dedicată îngrijirii corporale ce foloseşte ingrediente naturale pentru a elimina aspectul nedorit al celulitei:

  • ulei de piper negru cu efect de încălzire local;
  • guarana, extract cu conţinut ridicat de cafeină ce ajută la activarea microcirculaţiei pentru un aspect radiant al pielii;
  • extract din alge marine ce ajută la decongestionarea retenţiei excesive de apă din ţesuturi şi tonifică pielea.

Crema pentru masaj Cellufight! este o combinaţie fierbinte şi puternică de extracte naturale şi ingrediente active (guarana, alge marine & piper negru) ce oferă soluţia optimă în lupta împotriva celulitei, reducând circumferinţa coapselor şi a şoldurilor. Cu o acţiune termoactivă intensă, crema pentru masaj anticelulitic Cellufight! stimulează microcirculaţia şi ajută la îndepărtarea toxinelor din ţesuturi, pentru o piele ce arată mai sănătos. Preţ: 21 lei.

This slideshow requires JavaScript.

Gelul anticelulitic pentru drenaj Cellufight! este tot o combinaţie fierbinte şi puternică de extracte naturale şi ingrediente active (guarana, alge marine & piper negru) ce luptă cu adevărat împotriva celulitei, reducând circumferinţa coapselor şi a şoldurilor. Având o acţiune termoactivă intensă, gelul stimulează microcirculaţia şi ajută la îndepărtarea toxinelor din ţesuturi, pentru o piele frumoasă şi sănătoasă. Preţ: 20 lei.

Crema de duș exfoliantă Cellufight! pregătește într-un mod eficient pielea pentru lupta contra celulitei, fiind ideală utilizarea mai ales înainte de aplicarea altor produse anticelulitice. Elimină celulele moarte şi îmbunătăţeşte circulaţia sangvină, pregătind pielea pentru masajul anticelulitic. Pielea se exfoliază eficient, iar microcirculaţia este activată. Sâmburii de măsline măcinaţi ajută pielea să devină mai luminoasă și mai fină. Guarana ajută la activarea microcirculaţiei pentru o piele radiantă. Datorită proprietăţilor sale antioxidante, vitamina E ajută la obţinerea unui aspect neted și suplu al pielii. Preţ: 13 lei.

elmiplant Cellufight! ulei pentru masaj anticelulitic, 20 lei
elmiplant Cellufight! ulei pentru masaj anticelulitic, 20 lei

Uleiul de masaj Cellufight! acţionează direct asupra suprafeţelor afectate de celulită, pentru a restabili supleţea şi elasticitatea pielii. Este îmbogăţit cu extract de guarana care activează microcirculaţia, cu ulei de măsline ce hrăneşte şi hidratează pielea, în timp ce conţinutul de vitamina E oferă pielii un aspect neted. Preţ: 20 lei.

Ai testat vreunul din produsele din gama Cellufight!?

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “«Arma» anticelulită: Cellufight! Cryo-Sculpt Gel

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.