Lola's Box

Vin roşu, ceară de albine şi polifenoli din măsline. Aparent, trei ingrediente care nu au nimic în comun, dar combinate pot face adevărate minuni pentru îngrijirea pielii, pentru prevenirea şi combaterea îmbătrânirii. Bazată pe cele trei ingrediente-minune, Apivita ne propune gama Wine Elixir.

Apivita Wine Elixir, ambianţă 02Pretutindeni pe mapamond există medici care recomandă consumul moderat de vin roşu după mesele principale. Valenţele curative ale licorii lui Bachus sunt unanim apreciate în diferite afecţiuni, iar vinul roşu a fost considerat, încă din cele mai vechi timpuri, un elixir al frumuseţii şi al vieţii. În vechea Eladă era un dar de la zei, iar sărbătorile închinate lui Dionysos erau nenumărate. Combinaţia dintre licoarea strugurilor şi produsele apicole făcea parte din ritualul de înfrumuseţare al femeilor, indiferent de pătura socială din care proveneau.

Aproape că nu există femeie pe mapamond care să nu fie speriată de apariţia ridurilor, acesta fiind primul semn de îmbătrânire a pielii. Ei bine, două ingrediente-minune – resveratrol (pe care îl regăsim în vinul roşu) şi lupin – au darul de a stimula producţia de colagen, conferă fermitate pielii şi reduce chiar şi cele mai profunde “şanţuri”. Pe lângă acestea, gama Wine Elixir înlocuiește apa cu o infuzie de ceai verde pentru a spori acțiunea antioxidanților și pentru a proteja pielea împotriva factorilor nocivi din mediul înconjurător.

Wine Elixir, cremă de zi antirid și fermitate SPF15Au trecut zece zile de când am început să folosesc cremele din gama Wine Elixir. Nici înainte de a folosi aceste creme nu aveam riduri foarte pronunţate, dar, nu vreau să vă mint, faţa parcă s-a netezit un pic, semn că efectele miraculoase încep să devină vizibile. Textura cremelor este una interesantă şi mi-au adus aminte de măştile cu argilă – singura deosebire este că aceste creme nu stau pe ten, ci intră imediat în piele şi conferă senzaţia de catifelare. Diferenţa dintre crema de zi şi cea de noapte este doar la nivelul texturii, culoare şi mirosul fiind similare.

Apivita Wine Elixir, ambianţă 01Din punct de vedere al densităţii, crema de zi este de nivel mediu – aproape că simţi ceara din ea şi dă randament foarte bun pe piele foarte uscată -, în timp ce crema de noapte este ceva mai densă, dar şi mai hidratantă. Seara, înainte de culcare, aplic crema de noapte antirid și fermitate, iar dimineaţa constat că tenul este catifelat. Sunt mulţumită de ceea ce obţin prin acest tratament pentru că sunt la vârsta la care lupta cu ridurile devine parcă mai acerbă cu fiecare an.

După toaleta matinală, rutina cotidiană continuă cu aplicarea cremei de zi antirid și fermitate. Pentru mine, aceasta este şi o foarte bună bază pentru machiaj. Sunt genul care, dacă iese din casă fără un machiaj decent, riscă să se împiedice. 🙂 Produsele din gama Apivita Wine Elixir sunt predominant naturale – cel puţin 90% din ingrediente -, iar grija pentru mediu este dovedită şi de ambalaj, realizat din hârtie biodegradabilă. Personal am apreciat faptul că recipientele sunt din sticlă, ceea ce conferă o notă suplimentară de eleganţă.

Dacă v-am convins, daţi fuga în farmaciile Sensiblu selectate. Preţurile pot să vă pară un pic prea mari, dar acestea sunt justificate de faptul că ingredientele sunt naturale în proporţie de cel puţin 90% şi de eficienţa dovedită. Aşa că-şi merită fiecare bănuţ! Am eu o vorbă: decât să-mi cumpăr 10 de lucruri ieftine şi proaste, mai bine unul scump şi bun.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Apivita, puterea magică a vinului roşu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.