Lola's Box

De câte ori nu vi s-a întâmplat să aveţi nevoie de un moment revigorant atunci când căldura nu vă dă pace? Pentru asemenea clipe, dar şi pentru altele pe care le voi menţiona ulterior, apa termală Oxyance City Rescue este ajutorul perfect.

Vara, când razele soarelui se joacă cu şi pe pielea noastră – bine, şi cu nervii noştri când depăşeşte limita 😊 -, simţim deseori nevoia de împrospătare şi calmare. Mai ales dacă pielea noastră este una sensibilă. Unde mai pui că în decor poate apărea şi vântul, şi un anumit nivel de poluare, şi aerul condiţionat (care trebuie folosit cu moderaţie)… Datorită acestora, pielea se deshidratează, se irită şi-şi pierde din tonus.

Pe lângă cele enumerate anterior, neajunsul principal este starea de disconfort care ne este indusă. Aşa că, pe lângă procesul obişnuit de curăţare, pielea are nevoie şi de tonifiere şi restabilire a echilibrului natural. Iar una dintre cele mai simple metode este să pulverizăm apă termală pe piele. Ştia Oxyance ceva atunci când a lansat pe piaţă apa termală City Rescue.

Prin pulverizarea Oxyance Rescue City, pielea beneficiază de efectul de purificare şi proprietăţile antioxidante ale produsului. Unul dintre efecte este restabilirea pH-ului pielii şi hidratarea acesteia – vara, apa termală oferă răcorire şi reîmprospătare imediată, fiind potrivită pentru toate tipurile de piele.

În plus, apa termală Oxyance City Rescue are proprietăţi calmante şi antiinflamatorii, oferă protecţie, prospeţime şi vitalitate pielii sensibile, alergice sau iritate. Originile apei termale sunt în inima Munţilor Apenini, departe de orice formă de poluare, fiind bogată în bicarbonat şi calciu. Şi dacă simpla răcorire şi revigorare nu vă sunt suficiente, iată alte câteva moduri în care se poate folosi apa termală Oxyance City Rescue:

  • loţiune tonică după demachiere;
  • calmarea arsurilor solare şi a iritațiilor după epilat sau ras;
  • fixarea fondului de ten;
  • calmarea mâncărimilor, iritaţiilor şi reducerea roşeţii;
  • hidratarea pielii după efort fizic;
  • curăţarea uşoară şi împrospătarea tenului;
  • pielea delicată a bebeluşilor.

Nu am ascuns niciodată că sunt o mare fană a apei termale şi deseori am recomandat să nu vă lipsească din bagaj, indiferent că vorbim de cel pentru vacanţă sau geanta pe care o purtaţi prin oraş. Până la finalul lunii iulie, Oxyance City Rescue o găsiţi la preţ special – 14,99 lei – în farmaciile Sensiblu.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.