Lola's Box

Există femeie care să nu-şi dorească să aibă o piele mai puternică şi mai sănătoasă? Cu siguranţă, nu! Iar mineralele sunt cele care contribuie la îndeplinirea acestei dorinţe, motiv pentru care putem miza pe apa termală mineralizantă Vichy.

Acum mai bine de un secol şi jumătate, mai exact în 1861, Academia de Medicină din Franţa recunoştea pentru prima dată că izvoarele Vichy sunt sursă de interes public. De atunci, apa acestor izvoare a început să capete o importanţă din ce în ce mai mare, iar acum am ajuns să vorbim despre apa termală mineralizantă. Da, despre ce care face atât de mult bine pielii.

Vichy, apă termală mineralizantă

Povestea acestei ape termale începe cu mult înainte de momentul în care importanţa ei a fost recunoscută public. Şi, mai ales, departe de lumea noastră. De fapt, povestea se scrie la adâncimi de până la 4.000 de metri, acolo unde apa se încarcă cu 15 minerale rare – în fapt, este sortimentul cu cea mai mare diversitate de minerale. Menirea acestora este de a consolida, de a regenera şi de a echilibra pH-ul pielii.

Ai folosi o apă care ajunge la 140 de grade Celsius? Mă îndoiesc. Şi totuşi, înainte de a fi presurizată, propulsată la suprafaţă, apoi extrasă şi prelucrată de către Vichy, apa minerală mineralizantă trece cu mult peste punctul de fierbere. Chiar şi aşa, de mai multe ori pe zi este controlată pentru a se asigura cele mai înalte standarde de toleranţă. Astfel se garantează o apă 100% pură.

Vichy, apă termală mineralizantă

Când putem folosi apa termală mineralizantă Vichy? Pe scurt: de fiecare dată când pielea suferă agresiuni interne sau externe. Putem combate efectele poluării, senzaţia de piele uscată şi de oboseală, razele ultraviolete sau stresul. Cele 15 minerale rare din produs fortifică pielea şi oferă un aspect vizibil mai sănătos şi mai strălucitor. Mai mult, apa este potrivită chiar şi pentru pielea sensibilă.

Ziua sau seara, ori de câte ori simţiţi nevoie, nu trebuie decât să pulverizaţi pe piele, să lăsaţi să acţioneze câteva momente. Când vă veţi şterge faţa, vă veţi simţi piele revigorată şi împrospătată.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.