Pentru cea mai nouă gamă din portofoliul său, Yves Rocher a apelat la gemoterapie, adică ştiinţa mugurilor. Iar rezultatul cercetărilor a fost transpus în Anti-Âge Global, gama de îngrijire a tenului ce corectează în profunzime toate semnele de înainte în vârstă.

Mugurii sunt cei care pot da naştere oricărei părţi a unei plante. În miezul lor, aceştia concentrează toate elementele esenţiale pentru viaţă, vitamine, minerale şi nutrienţi. Capacitatea lor de dezvoltare şi transformare se datorează şi prezenţei unor celule vegetale, cu o capacitate deosebită de regenerare, în ţesuturile lor.

În laboratoarele Yves Rocher, oamenii de ştiinţă au selecţionat un proces biotehnologic vegetal şi, folosind un singur extract dintr-o plantă selecţionată şi conservată, au creat un ingredient activ inovator: nectar vegetal obţinut din muguri. Acesta acţionează la nivelul nucleului celulelor pentru o regenerare celulară excepţională. Fibroblastele, care sunt sursa producţiei de colagen, se regenerează mai repede şi cu 20% mai mult în prezenţa nectarului vegetal din muguri.

Pe baza rezultatelor din laborator, Anti-Âge GLOBAL include cinci produse destinate îngrijirii tenului, prin care semnele de îmbătrânire sunt corectate, iar suprafaţa pielii este înfrumuseţată. Unde mai punem şi că întreaga gamă este una care respectă grija faţă de piele şi planetă. 😉

  • Ser corector (50 ml – 185 lei)
  • Cremă de zi pentru regenerarea celulară a tenului (50 ml – 159 lei)
  • Cremă de noapte pentru regenerarea şi confortul tenului (50 ml – 159 lei)
  • Concentrat cu acţiune locală împotriva petelor (14 ml – 125 lei)
  • Cremă iluminatoare pentru ochi (15 ml – 125 lei)

Care sunt beneficiile pentru pielea noastră? De exemplu, după utilizarea serului corector, textura pielii redevine catifelată, iar tenul este neted şi luminos. După o lună, tenul este redensificat şi revitalizat. În schimb, crema de noapte netezeşte tenul, iar semnele de înaintare în vârstă sunt corectate.

Şi să nu uit… Grija faţă de planetă se regăseşte şi în ambalajele. Recipientele sunt realizate din sticlă reciclabilă, iar cutiile din carton obţinut din păduri gestionate sustenabil. Acum nu rămâne decât ca noi să avem grijă de pielea noastră.

Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.