Lola's Box

Matrix, aniversare Laurent TouretteLaurent Tourette a sărbătorit un deceniu de activitate în România, iar piesa centrală a momentului aniversar a fost un show de coafură care a fost un spectacol în sine.

Matrix, aniversare Laurent TouretteA trecut mai bine de un sfert de secol de când Laurent Tourette şi-a făcut debutul în lumea hairstylingului. De atunci, priceperea şi experienţa lui au fost recunoscute cu numeroase premii în competiţiile de specialitate – după ce a fost campion al Franţei, el a cucerit titluri de campion şi la nivel european sau mondial. Ca să nu mai vorbim calitatea de membru al Haute CoiffureFrancaise, din a cărei echipă de creaţie face parte.

Matrix, aniversare Laurent TourettePentru a aniversa cei 10 ani de activitate în România, unde salonul ce îi poartă numele este unul dintre cele mai apreciate, Laurent Tourette a pregătit o petrecere aniversară, care a inclus şi două momente de măiestrie artistică. În prima parte a showului, echipa artistică Matrix, care – pe lângă Laurent – îi mai include pe Rodica Sandu, Gabi Bunda, Mihaela Rusu şi Bogdan Ispas, a prezentat coafuri îndrăzneţe din cea mai recentă colecţie Matrix, 21st Century Pop.

This slideshow requires JavaScript.

Inspirată de nuanţele hipnotizante ce caracterizează arta pop, cea mai recentă colecţie Matrix vine cu culori vibrante, care se combină armonios cu clasicul general. Pe de altă parte, un alt element definitoriu al colecţiei prezentate de Laurent Tourette & Co. îl reprezintă liniile geometrice ale tunsorilor, care reprezintă o translaţie în realitate a efectelor de animaţie. Astfel, coafura pop-art devine o compoziţie uşor de modelat, cu forme sculptate şi texturi diferite. Cu alte cuvinte, opera multidimensională capătă o energie proaspătă într-un spirit relaxat american.

This slideshow requires JavaScript.

Din showul aniversar nu putea lipsi elementul glamour, aşa că Laurent Tourette şi echipa salonului său au prezentat coafuri de podium. A fost o demonstraţie de măiestrie a Haute Coiffure Francaise, care cred că este greu de descris în cuvinte, iar imaginile vorbesc de la sine despre cât de spectaculoase au fost creaţiile.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.