Lola's Box

Dana a făcut cinci anişori! Mai bine spus, blogul Danei. Cam mult dacă stai să te gândeşti la vârsta blogurilor din România. Cine este Dana? O ştiţi şi voi: mamă a trei copii frumoşi în primul rând, soţie, makeup artist şi blogger.

O cunosc pe Dana încă de la începutul blogului meu. Mereu era cu zâmbetul pe buze, mereu cu un sfat bun şi gata mereu să ajute. Pe mine m-a învăţat o grămadă de trucuri de makeup, mai ales când eram cu veşnica mea problema cu xantelasma de la ochi. M-a învăţat să fiu mai bună cu ceilalţi bloggeri şi m-a învăţat să ascult.

Uneori, ea este stânca mea: Atunci când am o problemă cu blogul (că, deh, mai are nevoie şi el de un makeup), ea este cea care stă, mă ascultă şi mă sfătuieşte. Ea este cea cu care vorbesc zeci de minute la telefon – spre disperarea soţului care nu înţelege ce naiba putem discuta atât. Dar când vorbeşti despre copii, timpul trece rapid.

Dana Makeup aniversare

Când am primit invitaţia să sărbătoresc ziua blogului împreună cu alte fete, m-am bucurat foarte mult, mai ales că mi-a spus că va fi un eveniment restrâns. Mă bucură evenimentele mici pentru că apuci să schimbi două vorbe cu celelalte fete şi să cunoşti fete noi. Şi acum a fost la fel, am stat “ca fetele” la o cafea, la Café Tabiet, căruia îi mulţumim că a găzduit gaşca noastră colorată de bloggeriţe. Am apucat să vorbim şi să ne cunoaştem mai bine. Cu unele fete mă ştiam mai demult, cu altele doar fugitiv. iar cu altele deloc şi mi-a făcut mare plăcere să stăm şi să discutăm de ale noastre.

 

Ella, Ira, Camelia, Lory, Alina, Oana, Alexandra şi Maria au fost fetele care au venit cu drag şi buchetele de flori la Dana. Şi sponsorii au fost foarte darnici cu noi – ca de obicei la ziua unui blog, invitatele sunt cele care primesc cadouri. 🙂 Aşa că rolul de Iepuraş pentru goodie bag a fost jucat de Cosmetic Plant, Famous Luxury Perfumes, ON LiNE, BIODERMA, Melkior, NIVEA, Touch, Face Bucharest, B.U. România, Himalaya Herbal Healthcare, SEPHORA, A&D Pharma, Magnifique Skin, Flormar, Herbalife, Plantur 39, Cupio, Caffé Tabiet, Profructta, 7th Heaven şi Doppelherz.

Eu am avut o baftă pe care nu o am de obicei – dacă suntem doi la o tombolă, precis nu eu câştig. Însă, de data aceasta, am câştigat punguţa Sephora. 🙂 M-am bucurat pentru că înăuntru am găsit peria Tangle Teezer! Pe care chiar am vrut să o cumpăr…

Dana Makeup aniversare

Şi cum toate lucrurile bune au un final, aşa a luat sfârşit şi mica petrecere şi ne-am dus la casele noastre încărcate de voie bună şi… cadouri multe. La mulţi ani, Dana!

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Aniversarea primilor cinci ani cu Dana Makeup

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.