Lola's Box

Pentru a avea un ten cât mai frumos, uneori trebuie să recurgem şi la soluţii drastice, dar care dau rezultate foarte bune. Iar ceea ce mi-a oferit DermaFrac a fost absolut impresionant.

Sistemul de microcanalizare dermică DermaFrac by Genesis Biosystems a fost prezentat în cadrul unui workshop Top Line Europa, iar pentru a ne convinge de calităţile echipamentului dotat cu tehnologie revoluţionară a fost nevoie şi de un voluntar. Rol pe care l-am interpretat cu plăcere, pentru că eram foarte curioasă cum vor acţiona fracţionarea mecanică, vacuumul şi inserarea de serumuri asupra tenului meu.

This slideshow requires JavaScript.

DermaFrac are darul de a furniza ingrediente infuzate ce sunt administrate de un medic estetician în cadrul unui tratament continuu şi fără durere. Ca alternativă la tratamentele cu laser fracţional, sistemul patentat de Genesis Biosystems vine şi cu beneficiile suplimentare ale infuziei active de serumuri, care nu necesită anestezie pentru a fi administrate.

This slideshow requires JavaScript.

Conceput special pentru ca serumurile să pătrundă cât mai adânc în ţesuturi, DermaFrac by Genesis Biosystems creează microcanale până la intersecţia dermă-epidermă şi, simultan, introduce serumul până în acest strat al pielii. Pe de altă parte, prin combinarea acelor calibrate cu precizie şi a infuziei fără precedent, DermaFrac duce această tehnologie la un nivel complet nou.

This slideshow requires JavaScript.

Prima etapă experimentată în rol de voluntar a fost o dermabraziune, care a avut darul de a-mi curăţa tenul. Faza a doua a procesului a fost utilizarea unei role cu ace extrem de fine, cu ajutorul căreia s-au creat microcanalele prin care s-a introdus acidul hialuronic. Cei de la Top Line Europa mi-au administrat o mască calmantă, care a mai redus din roşeaţa tenului – absolut firească după un asemenea tratament -, şi o cremă hrănitoare. În cele din urmă mi s-a aplicat stick Guinot antiUV cu SPF50 pentru protecţie împotriva razelor ultraviolete, ceea ce este firesc după orice tratament facial – ca fapt divers, stickul se poate aplica şi peste machiaj, astfel că poate fi purtat pe tot parcusul zilei.

Până seara, orice urmă de roşeaţă a dispărut de pe chipul meu. În zilele următoare am remarcat o foarte uşoară escuamare a pielii, dar rezultatele au fost spectaculoase, aşa că a meritat din plin.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.