Lola's Box

Gata, de astăzi începem cel mai frumos sezon de sărbători, pentru că nimic nu se compară cu Crăciunul. Şi pentru că ştiu ce înseamnă goana după cadouri, vă dezvălui un secret de la Pick N Dazzle: un beauty box recommended by… me. 🙂

Pe lângă bucuria sărbătorilor, atmosfera destinsă alături de cei dragi şi cadouri, Crăciunul înseamnă şi bucuria de a oferi daruri. Prin intermediul Moşului, poţi să-ţi surprinzi părinţii, bunicii, prietenii sau colegii de la serviciu – şi ca să nu ajungi precum Arnold Schwarzenegger în “Goana după cadou”, cel mai bine este să planifici din timp ce cadouri oferi fiecărei persoane. Doar că timpul este unul din marii noştri duşmani, aşa că este mult mai uşor să cauţi şi să comanzi online.

Queen's Heart 22În ultimul an, de când am descoperit Pick N Dazzle, v-am vorbit despre numeroase produse pe care le oferă. Dar parcă nici unul nu mi-a mers atât de mult la suflet precum parfumul Queen’s Heart 22. Aşa că, atunci când am primit invitaţia de a face o recomandare pentru un beauty box special, nu am ezitat să aleg apa de toaletă a casei franceze Roland V.

De ce l-am ales pentru Perfect Christmas Gift Box? Nu v-am ascuns niciodată că am o atracţie specială pentru parfumuri – ce femeie nu are? 🙂 În plus, consider că parfumul este acel cadou cu care nu dai niciodată greş, iar Queen’s Heart 22 este exact aşa: este genul de parfum care scoate în evidenţă latura elegantă a unei femei şi este complementul ideal pentru sărbătorile de iarnă. Cu el, oricare dintre voi va fi regina petrecerii.

Fie că vi-l faceţi cadou, fie că vreţi să-l oferiţi cuiva drag, beauty boxul Pick N Dazzle cu parfum Queen’s Heart 22 este disponibil o perioadă limitată, aşa că ar fi bine să vă grăbiţi. În plus, preţul acestei cutii este de 150 de lei, ceea ce reprezintă o reducere de 25% faţă de preţul retail al parfumului. Unde mai pui că transportul este gratuit, prin curier, iar ambalajul este unul special, de sărbătoare.

Queen's Heart 22Şi pentru că intrăm în sezonul cadourilor, am şi eu unul pentru voi: un beauty box Pick N Dazzle recomandat de Anne. Iată cum îl puteţi câştiga:

  1. Să daţi LIKE paginilor Lola’s Box şi Pick N Dazzle.
  2. Să ai beauty profil pe site-ul Pick N Dazzle.
  3. Să dai share public acestui post.
  4. Să laşi un comentariu la acest post care să cuprindă:
  • adresa de e-mail cu care ţi-ai creat beauty profil;
  • linkul de share public al postării;
  • pune tag cu numele unei prietene care ar fi interesată de acest parfum;
  • răspunsul la întrebarea “Cui şi de ce i-ai face cadou un beauty box Pick N Dazzle recomandat de Anne?”.

Competiţia începe astăzi, la ora 10.00, şi se încheie vineri, 4 decembrie, la ora 24.00. Câştigătoarea va fi desemnată prin tragere la sorţi – să vedem cine are norocul să găsească parfumul în cizmuliţele de Moş Niculae. 🙂

Queen's Heart 22

Make up şi skin care în alte cutii speciale Pick N Dazzle

Pe lângă beauty boxul recomandat de mine, la Pick N Dazzle găsiţi şi alte cutii pe care le puteţi face cadou cu diferite ocazii în luna decembrie. Cu discounturi de până la 50%, beauty boxurile vă oferă seturi de make up – ultima şansă, căci pe 2 decembrie expiră oferta – sau pentru îngrijirea pielii, produsele fiind alese dintre cele mai apreciate în rândul clientelor PND. Nu trebuie să neglijaţi un amănunt: aceste seturi le găsiţi doar o perioadă limitată şi într-o cantitate restrânsă – ca să nu mai vorbim de beneficiul financiar. Şi cum în week-end vine Sfântul Nicolae şi se poate să aveţi vreo persoană dragă căreia să-i faceţi o surpriză, ştiţi unde găsiţi cadoul potrivit, nu?

LATER EDIT
Concursul Pick N Dazzle şi-a desemnat câştigătorul. Random.org a decis ca premiul (un beauty box cu parfumul Queen’s Heart 22) să ajungă la numărul 39 (Alexandra Marta). Felicitări!
Câştigătoarea va primi un e-mail din partea Pick N Dazzle cu instrucţiunile privind modalitatea de revendicare a premiului.
Rezultatul tragerii la sorţi îl puteţi vedea aici: http://bit.ly/1lhEBSi.
PS: Primul număr extras nu a putut fi validat întrucât participanta căreia îi fusese repartizat nu avea completat beauty profil pe site-ul Pick N Dazzle.

Facebook Comments

Related Posts

14 thoughts on “ÎNCHEIAT/Am propria cutie Pick N Dazzle & CONCURS

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.