Lola's Box

Când credeam că voi sta acasă de Valentine’s Day – alături de cei dragi -, am primit o invitaţie la teatru. Nu am stat prea mult pe gânduri, dar l-am anunţat pe soţ că nu mergem doar noi doi: “Mergi cu mine şi cu… Madame Lucie”.

Macarons Madame LuciePentru că Valentine’s Day este despre dragoste şi cupluri care se iubesc, Madame Lucie a creat un eveniment special pentru clienţii şi partenerii săi, care au putut vedea piesa de teatru “Paravan. Două telefoane”. Şi pentru că Madame Lucie este celebră pentru spectaculoase şi coloratele macarons, Chef Alain Fourneret a prezentat colecţia de dulciuri rafinate ce a fost creată special pentru Sf. Valentin.

Macarons Madame Lucie, ambianţă teatruLa ceas târziu, când cei mici merg deja la culcare, noi păşeam în atmosfera caldă de la Seneca AntiCafe. Spaţiul – “invadat” de o multitudine de cărţi, din genuri foarte variate – a fost scena pe care urma să descoperim ceea ce avea să fie o comedie romantică spumoasă precum o şampanie bine frapată. Şase actori tineri au jucat rolurile unor… actori care montează o piesă de teatru, cu pasaje din Eugène Ionesco, William Shakespeare, Anton Pavlovici Cehov sau Ion Luca Caragiale.

Macarons Madame Lucie, ambianţă actoriAş putea să vă spun întreaga poveste, dar ar fi păcat să vă stric plăcerea de a vedea piesa pe viu. Pentru că “Paravan. Două telefoane” (de Matei Lucaci-Grunberg) o puteţi descoperi la Godot Cafe-Teatru, în Bucureşti, dar şi la spectacolele pe care le susţin şi prin ţară. Şi credeţi-mă că, timp de 70 de minute, veţi uita de tot şi vă veţi destinde la maximum. Iar la sfârşit vă veţi ridica în picioare să-i aplaudaţi pe cei şase tineri.

Macarons Madame LucieŞi pentru că vă spuneam că evenimentul a însemnat şi prezentarea cele mai noi colecţii de dulciuri semnate Chef Alain Fourneret, Madame Lucie, o gazdă elegantă şi rafinată, ne-a testat papilele gustative. Şi pentru că dragostea trebuie să fie una bine condimentată, am descoperit macarons cu ardei iute sau cu piper negru şi ghimbir. Sună hot, nu? Da, aşa trebuie să fie dragostea şi iubirea.

Macarons Madame LucieParavan. Două telefoane

Regie: Matei Lucaci-Grunberg
Scenografie: Raluca Alexandrescu
Distribuţie: Irina Antonie, Iulia Ciochină, Tavi Costin, Andrei Cătălin, Mădălina Craiu, Ştefan Huluba

  • Gala Tânărului Actor-Hop 2014 – Premiul “Cornel Todea” pentru cea mai bună trupă de actori
  • Gala Tânărului Actor-Hop 2014 – Premiul pentru cel mai bun spectacol
  • Gala Tânărului Actor-Hop 2014 – Premiul pentru prestanţă şi rostire scenică, Tavi Costin

Paravan. Două Telefoanesursă foto: Facebook

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.