Lola's Box

Am primit cu mare bucurie invitaţia Georgiei de a participa la workshopul Golden Rose. De-a lungul timpului am folosit produsele lor, am primit chiar spre testare oje Golden Rose, dar nu am ştiut povestea din spatele lor. Dar am aflat-o şi v-o dezvălui şi vouă!

Golden Rose workshopIstoria Golden Rose începe în urmă cu peste trei decenii, iar brandul face parte din grupul Erkul Cosmetics, cel mai mare producător şi exportator de cosmetică decorativă din Turcia. În cei 30 de ani de experienţă, compania din Ţara Semilunii a reuşit să se extindă, astfel că astăzi îşi exportă produsele în aproape 90 de ţări de pe toate meridianele. Chiar dacă Turcia nu face parte (încă!) din Uniunea Europeană, produsele Golden Rose Golden Rose workshopsunt testate dermatologic şi sunt realizate în conformitate cu legislaţia UE, aceasta şi pentru că sunt fabricate în Italia, Cehia şi Germania.

Spre bucuria mea, dar şi a celorlalte fete, organizatorul – adică Georgia – ne-a oferit posibilitatea de a testa pe viu o foarte mare varietate de produse. Poate nu vă vine să credeţi, dar am avut impresia că tot depozitul s-a mutat în locaţia evenimentului, Aristocats Bistro.

Nici nu vă puteţi imagina ce explozie de culoare era în salonul care ne-a găzduit! Eu una m-am simţit precum pisica în butoiul cu peşte, mai ales la standul cu rujuri. Mi-am găsit culoarea preferată şi, spre marea mea surpriză, exact nuanţa respectivă am găsit-o în goodie bag. Dacă sunteţi curioase, este Golden Rose Velvet Mate #19 şi mă declar foarte mulţumită de ruj şi pentru că se păstrează mult timp pe buze.

Tot cu această ocazie am descoperit creionul de ochi – Golden Rose Dream Eyes Eyeliner #401 -, care m-a impresionat prin faptul că este foarte cremos, ceea ce face ca aplicarea să se realizeze cu mare uşurinţă. Deja şi-a ocupat locul de onoare în coşuleţul cu cosmetice din baia mea şi sunt sigură că nu va pleca de acolo decât atunci când va fi consumat integral.

This slideshow requires JavaScript.

Voi ce produse Golden Rose deţineţi sau aţi folosit?

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Am descoperit galaxia Golden Rose

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.