Lola's Box

Ce poate fi mai plăcut decât o combinaţie între un blockbuster hollywoodian, o voce distinsă cu 15 premii Grammy şi bijuteriile PANDORA ESSENCE COLLECTION? Cu siguranţă, este un amestec exploziv care atrage atenţia imediat.

PANDORA ESSENCELansat la începutul lunii mai, filmul “The Amazing Spider-Man 2” se bucură de o distribuţie interesantă: Andrew Garfield (în rolul lui Peter Parker/Spiderman – l-aţi mai văzut în The Social Network, interpretându-l pe Eduardo Saverin, partenerul lui Mark Zuckerberg), Jamie Foxx (distins în 2005 cu Oscar pentru rolul din “Ray” – viaţa celebrului Ray Charles) sau Emma Stone, pentru a-i numi doar pe actorii din rolurile principale.

Coloana sonoră a peliculei se bucură şi ea de o interpretare de excepţie, o voce care a lansat cinci albume şi care a fost distinsă cu 15 premii Grammy şi a urcat de mai multe ori în fruntea topurilor Billboard: Alicia Keys. În videoclipul piesei “It’s On Again” – care, alături de Alicia Keys, ni-i aduce pe Pharrell Williams (cine nu ştie hitul lui Happy?), Kendrick Lamar şi Hans Zimmer (aproape că nu există succes de box-office a cărui coloană sonoră să nu fie compusă de el), artista a ales să poarte bijuterii din colecţia PANDORA ESSENCE.

This slideshow requires JavaScript.

Luminată de frumuseţea luminilor din oraş, care pulsează ritmic, Alicia poartă brăţări şi talismane din colecţia PANDORA ESSENCE, care reflectă o minunată varietate de valori personale precum Compasiune, Stare de Bine, Pace, Putere, Constanţă, Înţelepciune şi Prosperitate. Videoclipul “It’s On Again” a fost lansat odată cu premiera mondială a filmului “The Amazing Spider-Man 2”.

Despre PANDORA
Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vieţii. Creaţiile unice şi atent finisate combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 80 de ţări, din şase continente, prin aproximativ 10.300 de puncte de vânzare, incluzând peste 1.100 de magazine-concept.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.